Uncategorized

Min første oplevelse med POMPdeLUX….

19. september 2013

Jeg er blandt en af de heldige, der er inviteret til POMPdeLUX event i Århus på søndag. Jeg har aldrig brugt POMPdeLUX på mine piger, så jeg er rigtig spændt på at opleve deres kollektion, deres kvalitet og deres stil generelt. Jeg har længe haft et ønske om at deltage i et af deres homepartys, men der har ikke lige været et i nærheden og så er det bare aldrig blevet til noget. Så jeg føler mig ganske heldig at være inviteret til dette event.

Mine piger er næsten 5 og 3 år, og især min store datter Merle, har altså en helt særlig mening om hendes garderobe efterhånden. Vi prøver ikke at lade hende bestemme ret meget endnu, men det er bare ikke hver morgen man orker kampen om bukser vs. kjole…. Så hun suser ofter afsted i tylskirt og strømpebukser, og er egentlig ikke super smart at se på…. Nu har jeg været inde og lure lidt på POMPdeLUX fine efterårskollektion, og det ser bestemt ud til, at der er nogle søde kjoler og nederdele iblandt. Så nu er jeg bare rigtig spændt på at opleve det hele live.

Også farveskalaen på pigernes tøj er jeg ved at tone en smule ned, mine piger er meget lyshårede, og har været længe længe om at få hår på hovedet. Så i deres helt tidlige babyår, der var det bare pænest med farver. Jeg er stadig rigtig glad for farver, men måske bare i en lidt mere afdæmpet stil. Og også her ser det ud til, at POMPdeLUX kan leve op til mine forhåbninger…..

Der er vidst ikke andet at sige end, jeg glæder mig rigtig meget.

 • Reply
  Sine
  19. september 2013 at 21:47

  Du kan roligt glæde dig – har brugt Pompdelux de sidste 5 år og har været super tilfreds. Er aldrig blevet skuffet over kvaliteten. Har allerede shoppet fra deres efterårskollektion i år. Så god fornøjelse.

 • Reply
  Lola
  19. september 2013 at 22:26

  Glæd dig! Det er et fantastisk mærke. Jeg har købt derfra de sidste to år og er meget tilfreds. Det holder bare form og farve super godt og så er det børnevenligt samtidig. 🙂

 • Reply
  Marie-Louise
  19. september 2013 at 22:46

  Ja vi har også fået tøj derfra i gennem flere år og er aldrig blevet skuffet. nu synes jeg dog at de er blevet lidt for store til det. der skal vist en lidt anden stil til.

 • Reply
  Pustetrolden
  20. september 2013 at 7:46

  Jeg har også købt lidt Pomp de lux gennem mange år. Mine piger er så store nu, at der kun er få styles de synes om. Sidste år købte på skisættet fra drenge kollektionen i mørkblå med stjerner, det var det sæt min datter ville have, hun er vild med blå og sort. Vi har været meget tilfredse mdd kvaliteten og sættet skal bruges igen i år. I år har vi købt en vinterjakke til den ældste i pige kollektionen i grå/sort med stjerner, super pasform.

 • Reply
  Lou
  20. september 2013 at 8:58

  For mig er POMPdeLUX også et helt nyt land. Så jeg glæder mig også til at få de forskellige styles mellem fingrene på søndag 🙂
  Det bliver hyggeligt at møde dig!

  /Lou

 • Reply
  Anja Egelund Hartvig
  20. september 2013 at 12:47

  Jeg er også rigtig trilfreds med PDL, det er kvalitet og det holder, og det kan sagtes holde til at gå i arv. Både mht farver og form.
  Og så har de en knaldgod kundeservice.
  Vi fik levering fra dem i lørdags, og tirsdag opdager vi at der er et hul i et par strømpebukser, onsdag skriver jeg til dem, og de vender tilbage et par timer efter, og i går sendte de et par nye, og kan se at de er kommet i dag. De er sendt uden beregning. Kanon service.
  Glæd dig :o)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar