Uncategorized

Cool søndag…. Hos POMPdeLUX

23. september 2013

Igår var jeg kommet i meget fint selskab. Jeg var som skrevet tidligere, inviteret til fint arrangement hos POMPdeLUX, og jeg skal love for det var en fin oplevelse. Omgivelserne var i Kählers Villa Dining, en helt særlig atmosfære.

Dagen var rigtig fint planlagt, der var plads til at hilse på de andre søde blogtøser, der var meget fin præsentation af POMDdeLUX fine efterårskollektion og der var tid til en lille kage til sidst. Jeg nød dagen i fulde drag og tog hjem med en rigtig god oplevelse i tankerne.

Jeg var også meget meget positiv over at opleve det fine tøj live. Jeg havde tidligere ikke nogen erfaring med POMPdeLUX, men jeg føler mig ret sikker på, at det kommer jeg til fremadrettet. Jeg var imponeret over den lækre bløde kvalitet der var i det meste af deres tøj, at deres undertøj, nattøj og bodyer er i 100% økologisk bomuld og at deres vinterjakker og flyverdragter har et vandsøjletryk på 10.000. Samtidig synes jeg det er utrolig fint, at man faktisk kan kombinere meget at deres tøj på kryds og tværs. Den samme farvetråd er i næsten alle designs, så der kan mikses og matches i uendelighed.

Jeg var også glad for at se de lækre farver på leggins og strømpebukser. Jeg er jo stadig meget draget af farver, så når man nu forsøger at tone lidt ned på bluser og bukser, så er det lidt hyggeligt man stadig kan sætte lidt spræl på benene.

Tak til POMPdeLUX for en rigtig cool Søndag. Og for den fine goodiebag vi også fik med hjem….

 • Reply
  Julia Hausfrau
  23. september 2013 at 10:46

  Det var hyggeligt at hilse på dig 🙂

 • Reply
  Louise
  23. september 2013 at 11:05

  Tak i lige måde Julia, håber vi også ses på mandag.

  KH

 • Reply
  Mama Lola
  23. september 2013 at 20:15

  Ej hvor hyggeligt:) Albamusen har lige fået et sæt tøj, det er bare så fint:)

 • Reply
  ANDYSTYLE
  24. september 2013 at 10:31

  NICE PICS,LOOKS GREAT 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar