Uncategorized

Den smukkeste himmel….

25. september 2013

3 dage i træk har denne helt ubeskriveligt smukke himmel vist sig…. Den ser sådan her ud ca. på det tidspunkt hvor jeg begynder at få øjne, og livet begynder at rumstere i vores lille hus. Også derfor det lige tog mig 3 dage at få taget billedet…. For det er kun ganske få minutter den ser sådan her ud, og så er det overstået. Og de to foregående dage, der var jeg bare ikke hurtig nok.

Idag hoppede jeg lynhurtigt i futterne og ud på græsset i den næsten frostklare morgen. En smule rim i græsset og en helt klar luft, og så denne helt helt ubeskrivelige himmel.

Er så glad for jeg fik den foreviget.

 • Reply
  Helena
  26. september 2013 at 0:19

  Hvor er den bare bedårende smuk

 • Reply
  Mette M
  26. september 2013 at 8:19

  Fantastisk smuk 🙂 Godt at du nåede at fange den 🙂

 • Reply
  Louise
  27. september 2013 at 10:29

  Helena – Det var simpelthen så smukt, jeg var meget betaget, den korte tid det varede 🙂

  Mette – Ja det var heldigt, den er også blevet min baggrund på telefonen lige nu, synes simpelthen det er var SÅ flot.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar