Uncategorized

Min lille kruttertøs….

25. september 2013

Krutter har forkælet min lille Neel, hun har været så heldig at modtage de lækreste bløde fløjlsbukser med applikerede træer, og en lækker rosa body med små hjerter. Måske i husker mit sidste indlæg fra Krutter, hvis ikke, så kan det læses HER. Den gang var vi så heldige at modtage 2 skønne kjoler. Men Neel var den gang ikke helt så begejstret for kjoler, og vi har derfor modtaget dette skønne bukser og body sæt.

Og her var meget større begejstring. Bodyen skulle hun lige have hjælp til, men bukserne hoppede hun fluks i, og da de var vasket og klar til brug, så hoppede hun fluks i dem igen. Hun er simpelthen SÅ glad for dem. De er lækre bløde, de har rigtig god pasform og så har de super god bevægelsesfrihed. Neel bruger stadig ble, og jeg oplever ofte, at der ikke altid helt er taget højde for en lille ble numse. Men det er ikke tilfældet her, der er fin plads, og intet sidder generende.

Her i huset er vi simpelthen så glad for Krutters design og kvalitet, og jeg kan kun anbefale det.

 • Reply
  line bank rønne
  26. september 2013 at 12:23

  Sikke en fin krudtugle I har Louise! Vi er også meget glade for krutter herhjemme! Desværre er SU-budgettet ikke til det lige for tiden!

 • Reply
  Emilie Ejlsborg
  26. september 2013 at 12:39

  Ih hvor heldigt, det er bare så fint og sikke sød lille trold! 🙂 Krutter er bare så lækkert!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 • Reply
  AvMeg
  26. september 2013 at 19:44

  Jeg elsker det Krutter. Kjøper noe når jeg er i Danmark. Dette settet var så fint 🙂

 • Reply
  Louise
  27. september 2013 at 10:28

  Line – jeg synes også hun er en rigtig krudtugle… helt ideel til det her mærke 🙂 Men du har ret, budgetmæssigt bliver det heller det vi køber så meget af, det har vi desværre heller ikke penge til.

  Emilie – Vi følte os også rigtig heldige, tøjet er nemlig super lækkert, søde detaljer og virkelig godt materiale. Neel føler sig rigtig godt tilpas.

  AvMeg – Kan du mon ikke finde det på webshops der sender op til jer?? Det var da måske lidt nemmere 🙂 Det er i hvert fald super sødt 🙂

 • Reply
  Heidi
  1. oktober 2013 at 9:16

  Det er et rigtig skønt sæt – og nogle rigtig gode farver – hunser også rigtig tilfreds ud…
  Hilsen Heidi

 • Reply
  Mirjam Theresa
  2. oktober 2013 at 22:39

  Sikke et lækkert sæt tøj 🙂

  Kh. Mirjam

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar