Uncategorized

Mit eget lille kunstværk….

27. september 2013

Her på bloggen er jeg ikke kendt som nogen særlig kreativ person, i hvert fald ikke i hækling og tegningens kunst. Det er/har altid været noget jeg helst har købt mig til, eller fået min skønne mand til. Og sådan bliver det helt sikkert også fremadrettet. Men for en del år tilbage, der synes jeg faktisk det var lidt sjovt male og lave collager osv. Forleden var jeg igang med at lede efter gamle rammer, og så faldt jeg over et lille billede jeg har malet i 2002, og jeg blev simpelthen så glad da jeg så det.

Billedet passer for det første ret fint ind i farverne, men jeg synes faktisk også det var ganske sødt. Inspirationen til billedet stammer fra en plakat mine forældre havde hængende i mange år, måske nogle af Jer kan huske den. Det var en nøgen dame og så med 3 æbler rundt om, faktisk ret fint. Jeg kan huske jeg var meget betaget af den i sin tid.

Men nu hænger billedet altså her på væggen, måske ikke så længe, men i hver fald lige nu…. Lidt andre billeder og rammer har også fundet sin vej op på billedvæggen, forandring er altid rart.

Den lille lilla hukit stol er også blevet malet rød, det gav et dejligt lille farveinput på den lyse væg.

 • Reply
  mumi
  27. september 2013 at 15:34

  jeg synes det er rigtig fint Louise og ja passer flot til farvene!! smuk væg!! og så kan jeg ikke lade være at grine af Bobles, vores er også "lagt" på sammen måde 🙂
  knus

 • Reply
  Maria (viamria.blogspot.dk)
  29. september 2013 at 16:12

  Hvor er det sjovt! I det sekund jeg så dit billede, tænkte jeg straks på den plakat! Den hang hos min bedste veninde i 90'erne:)

 • Reply
  Louise
  30. september 2013 at 8:45

  Mumi – Ja de boblses kan jo ikke ligge og flyde hele tiden, og jeg sys egentlig de er ret fine og dekorative også på den her måde 🙂 Lækre farver i hvert fald 🙂

  Maria – Ja den er en klassiker, jeg husker den også meget tydeligt fra mine forældres hjem 🙂

 • Reply
  Mirjam Theresa
  2. oktober 2013 at 22:38

  Dejlige billeder! Hyggeligt at genfinde et gammelt maleri du selv har lavet og se at det lige passer ind i dag 🙂 Og jeg er helt enig i valget af farve til Hukit-stolen. Den røde lyser lækkert op.

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Louise
  3. oktober 2013 at 9:44

  Mirjam – Så dejligt at læse besked fra dig igen 🙂 Tusind tak for dem alle. Og tak for de søde ord om mit lille maleri, er også ret begejstret. Jesper sys ikke så godt om det, men det får nu lov at hænge lidt endnu 🙂 Det har gode minder med sig… Og tak, er også ret glad for den røde farve. Den vinder ind igen hos mig, sammen med neon pink. De to er flotte flotte sammen 🙂 Håber ellers du har det rigtig dejligt… I går vel sommeren i møde nu :-)?

 • Reply
  Mirjam Theresa
  3. oktober 2013 at 11:33

  Jo tak, vi har det godt og nyder netop at sommeren er på vej. Solen er allerede meget varm ind imellem selvom det kun er forår. På den måde er klimaet lidt anderledes end vi er vant til.

  Kh. Mirjam

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar