Uncategorized

En næsten voksen stue….

9. oktober 2013

Okay…. Jeg ved godt der sker meget her hjemme lige for tiden….. Men i der har fulgt mig over en tid, i ved, at nogen gange… Så har jeg behov for at rykke mig i stor stil….. Siden sommerferien har jeg forsøgt at bevæge mig i en lidt mere voksen retning, stadig med plads til masser af sjove og finurlige detaljer, og med masser af plads til pigerne, men også et sted hvor man kan føle sig lidt voksen….

Jeg har set de smukke kubikreoler mange mange steder, og jeg har altid synes de var så fine. Men samtidig anede jeg ikke hvor jeg skulle finde pladsen i vores lille hus. Jeg havde aldrig rigtig tænkt at kommoden måtte vige pladsen. Men pludselig fik jeg bare lyst alligevel, og væk røg den. Den er så til salg nu, hvis nogen har interesse…..

Jeg har købt den smukke plakat fra Lisa Grue. Jeg har haft kig på Lisas ting via instagram længe, og jeg er meget betaget at hendes univers. Hendes kunst er simpelthen så spændende, og ikke set helt så mange steder endnu, det synes jeg rigtig godt om. Den passer perfekt ind, har det helt perfekte farveunivers til min smag, og den passer super godt ind sammen med de andre ting vi har hængende.

Stolen er jeg dog en lille smule træt af, ikke selve teak træet, og ikke selve stolen, for man sidder så skønt i den. Men betrækket, det er hæsligt, og jeg er træt af sådan et pakke det ind hele tiden. Jeg vil derfor gerne have fundet noget pænt stof der kunne komme på…. Tænker lidt at det sort/hvid stribede fra IKEA kunne være flot…. Det må blive en af de næste projekter….

 • Reply
  Anne-Sofie (Fingernem)
  9. oktober 2013 at 10:54

  Ja lidt sker der da! Det ser fint ud. Men kunne nu også godt lide kommoden

 • Reply
  Anne-Sofie (Fingernem)
  9. oktober 2013 at 10:54

  Ja lidt sker der da! Det ser fint ud. Men kunne nu også godt lide kommoden

 • Reply
  Helene
  9. oktober 2013 at 11:07

  Ej hvor ser det bare godt ud! 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth
  9. oktober 2013 at 12:09

  Lige meget i hvilken retning du bevæger dig er det jo altid fantastisk smukt og lækkert du bor

 • Reply
  Maiken
  9. oktober 2013 at 12:23

  Din nye indretningsstil er klart mere i min retning, så jeg synes det er rigtig pænt.

  Og det er meget sjovt du nævner det med stolen. For mit første tanke var, at den burde ombetrækkes og at det stribede stof ville være pænt til det (altså inden du nævnte det i teksten). 🙂

 • Reply
  Egholmvej 16
  9. oktober 2013 at 14:04

  det ser rigtig fint ud – en masse gode farver.
  Hilsen Heidi

 • Reply
  Tove
  9. oktober 2013 at 15:40

  Det er så flott, så flott.. Elsker stilen din, uansett om det er retro eller slikt du har det nå, du er så gjennomført og flink:)
  ( Også har jeg såååå lyst på den rosa luckyb.. dukken din, hvor har du kjøpt den? Det er desverre altfor få steder i Norge som selger dette..)

  Klem

 • Reply
  Julie
  9. oktober 2013 at 16:07

  Jeg elsker elsker det!!!

 • Reply
  Helena
  9. oktober 2013 at 17:34

  Du bor bare så fint og hyggeligt.

 • Reply
  mette
  9. oktober 2013 at 21:19

  Ser fint ud 🙂

 • Reply
  Louise Kærholm Moritsen
  9. oktober 2013 at 21:49

  Hvor ser det bare fint ud, er vild med de rolige lyse farver og så dit pang og firnurlige tilbehør.
  Meget hyggelig.

  VH Louise

 • Reply
  Maria (viamria.blogspot.dk)
  9. oktober 2013 at 23:08

  Super fint. Den nye plakat er rigtig fed. Hvor er rammen fra? Synes det er svært at dine fine rammer, som ikke bliver for brede.

 • Reply
  Louise
  10. oktober 2013 at 9:01

  Først…. hvor er det virkelig virkelig dejligt at blogland langsomt er ved at vågne igen, det er så fedt at tjekke mailen, og se at der popper kommentarer ind på ens indlæg igen… Det skaber lyst og driver mig til at tænke meget mere i blogindlæg igen. Så tusind tak til Jer, det er virkelig fedt…

  Og tak for de søde kommentarer til reolsystemet… det er købt i trævarefabrikkens butik i Horsens, og rammen er købt i Bilka, det er bare en plastik ramme, men det er jeg kun glad for, så er den slet ikke så tung på væggen og der skulle blot et søm til for at bære. Jeg kan overhovedet ikke se, at det er plastik og ikke glas.

  Jeg nyder virkelig stuen… men stolen irriterer mit øje, igår aftes smed jeg et sort/hvid stribet kludetæppe over den… bare indtil jeg får fundet det rigtig stof, det er ser under alle omstændigheder meget pænere ud, og så har jeg fundet fint nyt stof til skamlen.

  Glæder mig til det blir helt færdigt 🙂

 • Reply
  Miss Jolie
  10. oktober 2013 at 10:54

  Nice !
  http://www.demoiselleaparis.com/

 • Reply
  Mor og co.dk
  11. oktober 2013 at 0:28

  hold da op det er flot….

 • Reply
  Christina
  12. oktober 2013 at 19:29

  det er skønt med forandring og denne er virkelig super skøn (: jeg har også længe haft et øje på reolen, men kann ikke lige se hvor den kunne være hos os… jeg gider ikke at have fjernsynet stående fremme, så indtil videre må vi leve med skabet det står i og dermed uden reol…

 • Reply
  Cecilie
  17. oktober 2013 at 19:53

  Nu ved jeg ikke hvor du bor, men et lille tip til stof, hvis du vil køre en mere voksen stil kunne du evt. kigge på stof i skumhuset i Aarhus de har rigtig meget fra Kvadrat dvs gode kvaliteter – og så kan du evt lave en sort/hvid stribet pude og udskifte den når du trænger til forandring! 😉
  Cecilie

 • Reply
  S
  11. november 2013 at 21:15

  Hvad for noget træ er kasserne? Skal selv købe nogen, men kan ikke finde ud af hvilken træsort det skal være 🙂

 • Reply
  Alison Damonte
  3. december 2013 at 3:43

  I love the large poster. Please provide any info you have for it (and where I might be able to find one for myself!). thank you!

 • Reply
  jamie spinello
  23. februar 2014 at 8:36

  I love the large print by Lisa Grue! So amazing! http://lisagrue.bigcartel.com/product/sleeping-monkey

 • Reply
  Miriam Van Eekelen
  30. oktober 2014 at 14:00

  Waar komt de kast / kasten vandaan?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar