Uncategorized

Sjov med Bathblocks….

22. oktober 2013

Som de fleste af Jer nok fornemmede, så var jeg helt vildt glad for mit praktikforløb hos Lærkeoglillebror, og jeg har simpelthen været så heldig, at jeg har fået 4 uger mere….. Det her indlæg handler faktisk ikke så meget om det, men mest af alt om tak til min søde Chef. Hun har nemlig givet mine tøser den her helt fantastiske gave…..

I de 5 år jeg har været mor, der har jeg virkelig søgt efter nogle lækre produkter til leg i badet, og det er aldrig rigtigt lykkedes mig at finde. jeg har forsøgt med gryder, kopper, skeer og dyr der kunne klistre på væggen. Intet af det har sådan rigtig været en succes. Men hos Lærkeoglillebror er mit høje ønske simpelthen blevet opfyldt. De har nemlig fået de lækreste badeprodukter i shoppen.

Mine piger har fået det her skønne skønne prinsesseslot fra Bathblocks. BathBlocks er lavet af hårdt skum, fri for ftalater og andre skadelige stoffer. Sættet kommer i en smart pose hvori klodserne kan opbevares mellem badene. Der er net i bunden så alt vandet kan løbe af. Blokkene fungerer næsten magnetiske når de bliver våde, der er derfor utallige muligheder for at bygge sit helt eget lille univers. Jeg har kun taknemlighed tilbage til min søde chef, for at have givet mine piger denne skønne skønne gave…..

Hvis i er lige så forelsket som mig, så kan i finde prinsesseslottet lige HER.
Dog ved jeg også i er mange søde læsere med drengebørn, og dem er der naturligvis også noget til. Alle Bathblocks produkter kan findes lige HER.

 • Reply
  Dorrit
  22. oktober 2013 at 14:21

  Hvor ser det sjovt ud! Findes der andre produkter fra mærket? Kan faktisk ikke finde det på hjemmesiden (ud over i dit link?).

 • Reply
  Louise
  22. oktober 2013 at 14:32

  Dorrit – Det er bare så fint, virkelig lækre materialer. Og ja, du kan tror der kommer flere ting. Der kommer både kystvagt, lille køkken med både gryder og skeer og et sæt med diverse klodser hvor der kan bygges baner, og vandet kan løbe her i…. Hold øje med siden, det kommer online meget snart.

 • Reply
  Maj
  22. oktober 2013 at 15:06

  Hold nu op. Det er da GENIALT!

 • Reply
  Mie
  22. oktober 2013 at 21:09

  Ej hvor fine – perfekt julegaveønske. Jeg synes nemlig også jeg har prøvet mange forskellige badelegetøj, uden der er noget, der har været rigtig godt.

 • Reply
  Louise
  23. oktober 2013 at 12:41

  Maj – du her helt ret, genialt er simpelthen det rigtige ord, jeg har virkelig savnet noget lækkert badeleg. Der findes også en lille køkkenvariant fra samme firma, det overvejer jeg meget at investere i 🙂

 • Reply
  Louise
  23. oktober 2013 at 12:42

  Mie – Det er lige præcis også sådan jeg har det…. havde en lille twist om pigerne mon var ved at være for store til slags, men det er de så slet slet ikke. det er så sjovt at høre når de er i bad nu, Merle leger den helt store prinessen blir reddet i det store slot leg der ude…. så skønt.

 • Reply
  a s a l i n e
  26. oktober 2013 at 18:47

  Hi !

  I'm a french blogger and i'm in love with your univers?
  I've been writing an article about my favourites IG accounts and I'm talking about your's !
  If you'd like to see it: http://www.asaline.fr/mes-11-comptes-instagram-chouchous-du-moment/
  Have a nice day ♥

  { Asaline }

 • Reply
  Louise
  27. oktober 2013 at 12:57

  Asaline – I just saw your blog, thank you so so much, I am very proud to be presended like that. thank you so much.

  have a great sunday

  Regards Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar