Uncategorized

Lørdagens lille sprayprojekt…

3. november 2013

Jeg får ofte spørgsmål omkring hvordan  jeg maler og sprayer vores møbler…. Og egentlig er jeg ikke sådan helt vild med at fortælle hvordan jeg gør, for jeg er på ingen måde hverken mester eller udlært, og jeg er heller ikke særlig grundig….

Jeg er sådan en, der aaaaaaldrig sliber et møbel før jeg maler, og jeg grunder faktisk helst heller ikke, jeg venter heller aldrig på den tørretid der står på dåsen og jeg venter heller ikke flere dage på at møblerne er hærdet…. En gang brugte jeg også altid billig maling fra Bilka, men det gør jeg ikke mere. Mest fordi vores lokale maler forretning er rigtig rigtig god, og jeg synes nogle gange det er godt at få kyndig vejledning inden jeg går igang, om jeg så altid følger rådene, det kan det stilles spørgsmålstegn ved 🙂

For noget tid siden købte vi de fine “nye” børnestole hos Ikea, det er jo ikke en ny model, men den er ny i deres sortement i denne sæson, og det er vi temlig glade for her i huset.

Merle startede med at få en sort, og Neel en hvid. Neels fik hurtigt en anden farve, den sprayede jeg bare direkte på stolen…. Den burde helt sikkert været slebet lidt så sprayen havde bundet bedre, men det gad jeg ikke…. Merle har længe snakket lidt om, at hun også gerne ville have hendes sprayet, og nu hvor jeg lige er inde i en neon fase, så fandtes der næsten ikke en bedre farve…

Denne gang har jeg dog grundet 2 gange, neon er nemlig meget transparant i farven, så at få neon pink til at dominere det sorte, det ville være ret umuligt. Den er grundet 2 gange, det var nok for mig, men faktisk burde den nok ha fået flere gange… Aller bedst havde det været bare at have købt den i hvid, og sprayet den, men nu havde vi en sort.

Herefter har jeg brugt 2 dåser af neon pink, og stolens resultat er ganske ganske fint. Farven er stadig transparant, man kan se grunder og lidt af det sorte igennem, men sådan er det med neon, det er virkelig svært at undgå.

Det mærke jeg bruger er meget forskelligt, det er alt efter hvad farve jeg ønsker, der er ofte forskellige udbydere her til…. Det er op til ‘en selv hvad farve man lige ønsker. Jeg oplever ikke der er nogen spray der er bedre end andre.

 • Reply
  Christina Ravn
  3. november 2013 at 14:15

  Den er altså blevet ret fin din neonstol!

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  3. november 2013 at 15:31

  Hvor er den skøn(!) … Vil du afsløre,hvor du har købt denne neonfarvede spraymaling? Jeg har kun fundet den i Panduro Hobby (lille flaske til en høj pris!)

  Jeg er præcis lige så utålmodig som dig, når jeg maler møbler, og springer også altid over, hvor gærdet er lavest … Men sig det ikke til nogen. 😉

  *SMIL* og go' søndag … //Lisbet

 • Reply
  Anonym
  3. november 2013 at 18:19

  Hvor sprayet Du ? Sviner det ikke helt.vildt?

 • Reply
  Pustetrolden
  3. november 2013 at 18:27

  De stole har vi også haft til vores piger.
  Sille fik sin da lillesøster skulle overtage højstolen. Det er nu ca. 6 år siden. Siden er der flyttet en stol mere ind. Nu er pigerne så store, at de ikke længere bruger dem. Eller den ene bruger Emma ved sit skrivebord. Vi har været så glade for stolene, at de helt sikkert skal gemmes på lofter, vi nænner ikke at sælge dem 😉

 • Reply
  Mor og co.dk
  4. november 2013 at 8:46

  Hold da op en skøn farve… Du er for sej!!!

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:06

  Christina – Jeg sys også den er ret cool, jeg ved dog ikke om den sådan liiige er holdbar i flere år, måske man godt kan blive lidt træt af den, men lige nu, der er vi ganske tilfredse… Merle og mig 🙂

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:07

  Lisbet – Jeg køber stort set al min spray og maling i vores lokale malerforretning, den hedder Minet Farve- og Gulvcenter, jeg ved ikke om de sender ud, men det kan da prøves 🙂 De har kun en neon variant 🙂

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:08

  Anonym – Jeg sprayer udenfor om sommeren, men om vinteren får jeg lov at stå i min mands værksted, han forsøger gerne at dække af med masser af plastik, men tro mig, værkstedet har mange mange farvevarianter efterhånden…. og han er pænt træt af det :-/

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:09

  Pustetrolden – De er super fine de stole, jeg var også helt klar til at sige farvel til trip trap da ikea lancerede dem her igen…. og vi er rigtig glade for dem. Egentlig troede jeg Neel var for lille endnu, men det mente hun ikke selv, og det går også ganske fint 🙂

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:10

  Mor og co – Ja den blev egentlig ret cool, et fint lille farvepust til spisebordet 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar