Uncategorized

Små yndlingsdetaljer…..

3. november 2013

Da jeg havde kameraet fremme til den neon farvede børnestol, så fik jeg også lige lyst til at knipse lidt af husets yndlingsdetaljer lige for tiden… Der er mange små stilleben jeg nyder at lade øjet hvile på…. Faktisk flere end jeg nogensinde har haft…. I sidste uge fik jeg 2 længe ønskede hylder fra Kwikshop, jeg havde set dem hos en af mine yndlingsbloggere, nemlig Lisbeth. Hun havde købt dem for noget tid siden i rød, og jeg var så forelsket. Jeg har snakket med Lisbeth om dem flere gange, og vi blev enige om, at de vidst også ville være fine hjemme hos os. Jeg har dog købt dem i gul, da det var den farve jeg synes passede aller bedst hjem til os….

Endnu en smuk plakat fra Lisa Grue er også flyttet ind, den fineste lille bambi som Tamra har lavet hænger og pynter på kubus stagen, og Dortes lækre puder har bare det helt rigtige neon touch.

Jeg finder også utrolig meget inspiration på instagram efterhånden, 2 af mine favoritter er sødeste Maja med profilen @majanygaardnielsen og Laura med profilen @poppetshort, hvis ikke i allerede følger dem, så kan jeg kun anbefale det. En twist af hverdag, smukke detaljer og virkelig smukke hjem, jeg nyder mange små blik ind i deres verden.

Mit hjem afspejler lige nu et miks af mig og helt sikkert også de inspirationskilder jeg nævner her…..

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  3. november 2013 at 15:01

  Dejlige fotos på en kold og blæsende dag…. Jeg elsker blogland med al jeres spændende inspiration,,, den hylde er da bare for fed…. :0)

 • Reply
  AvMeg
  3. november 2013 at 15:52

  Fine bildet. Jeg likte godt den rosa stolen fra forrige innlegg – hva slags spraymaling har du brukt? Jeg som også er en utålmodig sjel kunne godt bytte ut malekost og malebøtte med spraymaling 🙂

 • Reply
  Simone Eriksen
  3. november 2013 at 16:16

  Åh det ser da bare så hyggeligt ud. Fine billeder du har taget:-)

  Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

 • Reply
  Karen Elisabeth
  3. november 2013 at 17:02

  Skønne detaljer – jeg er ret vild med de nederste gardinringsknager

 • Reply
  Boselade
  3. november 2013 at 19:47

  Skønne billeder af fine ting 🙂

 • Reply
  afke
  3. november 2013 at 19:51

  I love those shelves, where can i buy them?

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 8:59

  Heidi – tak for de søde ord…. ja man må sige det kolde blæsende og våde efterår, virkelig har fået godt fat i vores lille land. Men jeg synes faktisk det er helt vildt hyggeligt, i hvert fald når man kan være inde og tænde brændeovn og lys 🙂 Og ja, den er fantastisk den hylde….. jeg vidst også jeg bare måtte have den, skulle bare være sikker på der var et fint sted til den først.

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:01

  AvMeg – Den neon farved stol er sprayet med Motip Fluor spray, tror kun der findes en neon variant…. og jeg er også meget begejstret for spray, min mand dog knap så meget, det sviner nemlig helt vildt.

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:02

  Simone – Ja selvom vejret er gråt og trist, så lykkedes det alligevel at fange nogle fine lyse billeder 🙂 Tak

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:02

  Karen Elisabeth – Gardinringe er også det eneste jeg tænker på hver gang jeg ser dem, men jeg ved ikke om det egentlig har været deres inspiration. De er fra Hay, og kan erhverves mange steder 🙂

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:03

  Boselade – Tusind tak for dine søde ord.

 • Reply
  Louise
  4. november 2013 at 9:04

  Afke – The shelves are for kwikshop, I think you need to google to find a store in your country, I bougth mine in areastore.

 • Reply
  Rikke
  4. november 2013 at 17:18

  Der er simpelthen blevet så fint hos jer! Kunne egentlig også godt lide det før, men jeg synes det er blevet mere roligt og lækkerhedsagtigt.
  Kan godt forstå at Maja og Laura er blandt favoritterne – de leverer altså god inspiration. Ligesom dig. Bum.

  God aften til jer!
  Kh.
  Rikke

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar