Uncategorized

Stærk pink i haven…..

7. november 2013

De helt kolde morgener er efterhånden begyndt at sætte ind, når jeg afleverer børn om morgenen siger bilens temperatur 5 grader… Det er vidst kun et spørgsmål om dage, før den første nattefrost endeligt sætter ind.

Men vi har stadig små blomstende overlevere i haven, og idag fik jeg lyst til at forevige dem…. Jeg nænner ikke helt at klippe mere ind, istedet synes jeg bedre om et par daglige ture rundt i haven. Jeg nyder dem der på deres “rigtige” sted…. Farven er også helt særlig synes jeg, jeg ved ikke om det er fordi udendørs blomster er i stor kontrast til efteråret, eller om de faktisk får en stærkere farve her i efteråret. Jeg synes bare de har sådan en smuk og farverig nuance lige nu.

Indenfor har jeg også fået lidt mere lyst til grene med bær og tulipaner…. Det er noget med tiden, og at man nærmer sig julen… Men uden helt at være klar til julen, så er jeg bedst til den der mellemtid med grene og bær, og her passer stolt kavaler og dahlia bare ikke helt ind mere…. Heldigvis kan jeg se rigtig mange af blomsterne fra køkkenvinduet, et privilege at kunne nyde begge dele faktisk.

 • Reply
  Marina
  7. november 2013 at 13:50

  Lige præcis sådan har jeg det også med novembers overlevere, de er noget helt særligt.

 • Reply
  Karen Elisabeth
  7. november 2013 at 20:12

  Men det er så vildt at der stadig er så meget smukt i haven… Jeg går også og nyder mine sidste cosmos, tallerkensmækkere, morgenfruer og roser…

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar