Uncategorized

En vinder af det fine Juletræstæppe fra Ferm Living

10. november 2013

En vinder er endelig trukket….. Jeg beklager det lige blev med et par dages forsinkelse, jeg har bare haft trukket blog stikket her i weekenden, og holdt weekend…. Nogen gange er der lige behov for det 🙂
Men den heldige vinder er fundet med hjælp fra Random, og det er Lou med bloggen Golden Ghetto , stort tillykke til dig, jeg håber du får den fineste juleudsmykning i år. Jeg vil glæde mig til at se det hos dig:-)
Og tusind tusind tak for den helt enorme deltagelse, og tusind tak til Lærkeoglillebror fordi de ville lege med.
Lou, sender du mig en mail på ltjo79@hafnet.dk, så skal jeg få sendt et tæppe afsted til dig.
  • Reply
    Lou
    12. november 2013 at 7:47

    HURRA!
    Tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar