Uncategorized

En julegren er flyttet ind….

13. november 2013

Nu er julen altså sneget en lille bitte smule ind under huden på mig….. Jeg har i flere måneder gået og tænkt på, at jeg gerne ville have en stor gren hen over spisebordet med pynt på….. Jeg tænkte det var en god måde at samle nogle af de fine ophæng på, og også en lidt anderledes måde at pynte på. Men det er selvfølgelig ikke lige noget man bare gør, og jeg havde også både en god og en frustreret fe inde i hovedet der sloges om, hvordan lampe situationen skulle løses. Først havde jeg tænkt, at den måtte vi “lige” afmontere, og integrere en lyskæde istedet, så ville den tænde rundt om grenen istedet for loftslampen. Men den ide købte Jesper dog IKKE, til gengæld måtte der så findes en gren der kunne sno sig rundt om ledningen.

Idag gik jeg så en tur i haven for at lure, om der var en gren jeg kunne bruge, og det var der heldigvis. Jeg synes faktisk den fungerer rigtig godt…. Min søde tålmodige mand satte skruer i loftet, og hjalp med at hænge op, og vupti, en mega gren pynter nu over spisebordet.

Jeg har endnu ikke set på vores julepynt i kælderen overhovedet, kun de fine kähler træer havde sneget sig frem på nuværende tidspunkt. Men idag kom ånden altså over mig, og heldigvis for det, for sikke hyggeligt det er.

Jeg er ret sikker på grenen flytter ned igen efter jul, og når juletræet en gang kommer ind, så har vi også i den grad fået naturen ind i stuen, men jeg er vild med det, og jeg er vild med den stemning det skaber rundt om vores spisebordet, og det wiew det giver igennem vores rum. Kom du bare an skønne JUL…

 • Reply
  Laila
  13. november 2013 at 20:29

  Hvor ser det bare hyggeligt ud Louise 🙂

  Er det juletræerne fra Rema 1000, for så er de også fine foldet ud – mine ligger nemlig stadig pænt i pakken og venter ;-)?

  KH
  Laila

 • Reply
  Anne-kathrine / HomeMaid
  13. november 2013 at 20:34

  Det ser super fint ud med grenen. Her kæmper jeg samme kamp med min mand, sådan en lille spisebords lampe, kan man da sagtens tage ned og op igen efter jul. Men tror også den kamp er tabt;)
  Men flot ser det ud med din gren og lampe:)

 • Reply
  Anna Svenning
  13. november 2013 at 20:38

  Sådan en vil jeg også gerne have!

  Kh
  Anna

 • Reply
  Alice Schmidt
  13. november 2013 at 20:39

  Det ser jo bare super ud 🙂

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  13. november 2013 at 21:06

  Så fint og hyggeligt, Louise! 🙂
  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  SuperPrinsessen
  13. november 2013 at 21:11

  Rigtig fint

 • Reply
  Karina Viki
  13. november 2013 at 21:26

  Hvor fint : )

 • Reply
  Susanne Randers
  14. november 2013 at 7:10

  Ih, hvor er den bare fin! Vi har en hængende nærmest magen til, som har hængt over spisebordet i 4 år, her til jul… Hængt op i fiskesnøre, så den svæver i luften sådan helt Harry Potter agtigt…
  Kærlig hilsen Susanne

 • Reply
  Havgus
  14. november 2013 at 8:00

  Ej hvor er dedt bare fint- SÅ HYGGELIGT! -Her hos os har snakken også været omkring det et par år nu..men har et loft der går højt til kip-lllliiiggggeeee over midten af spisebordet….manden min siger det kommer til at skulle være et helt træ! hvis det skal se ud af bare lidt….hmmmm…måske jeg lige skulle vise ham dine billeder …lever stadig i håbet…

 • Reply
  A + K = ♥
  14. november 2013 at 8:46

  Hvor er den fin og hyggelig, elsker når naturen inddrages i indretning (:

  – Anne

 • Reply
  Birgitte
  14. november 2013 at 12:43

  Det er en hyggelig julegren! Det er jo en rigtig god idé at bringe naturen ind i stuen. Det giver lidt ekstra hygge 🙂

 • Reply
  ByFonna
  14. november 2013 at 14:39

  Ja det er fint og fyldt med stemning allerede:-)

 • Reply
  Boselade
  14. november 2013 at 18:55

  Det ser meget flot ud 🙂

 • Reply
  Pustetrolden
  15. november 2013 at 7:46

  Super ide med grenen 😀

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:55

  Laila – Den gren er jeg også helt særligt glad for … den er så hyggelig over spisebordet. Og ja, træerne er fra rema, de laver simpelthen nogle fine og billige sager til tider 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:57

  Anne-Katrine – nu hvor den er kommet op, så generer det mig faktisk slet ikke at lampen er der også, og vi har faktisk lige skiftet spisebordslampe i weekenden, så nu er det lige en tand finere 🙂

  Men i de her mørke tider er det også ret svært at undværre lyset til aftensmaden 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:57

  Anna – din smukke have må da have mange fine muligheder også at klippe ind af….. Ud og find en fin gren til Jeres hus også 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:58

  Alice – tusind tak, vi er også rigtig glade for det, særligt mig 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:58

  Lisbeth – Det er rigtig hyggeligt, virkelig…. Kan kun anbefale ideen 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:59

  superprinsessen – Tusind tak, jeg er også helt helt tilfreds.

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 10:59

  Karina – Tusind tak 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:00

  Susanne – vi havde også snakket om fiskesnøre, men det havde jeg ikke lige, og jeg gad ikke vente nu hvor vi lige havde det hele klar. Men hvis den skal op igen næste år, så tror jeg faktisk også det bliver på den måde, det er garanteret rigtig flot.

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:02

  Havgus – Oppe hos mine piger går loftet også til kip, der har jeg tænkt mig at vi hænger en gren over spærene, det tror jeg giver en ret smuk effekt, ikke på samme måde som her, men alligevel rigtig flot. Måske det kunne være en mulighed for jer også.

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:03

  Anne – Jeg er også blevet mere og mere glad for træ og natur, det ses helt sikkert i vores indretning. Og når juletræet kommer ind, så føles det nok næsten som en lille tur i skoven 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:04

  Birgitte – Det er simpelthen SÅ hyggeligt, jeg er virkelig glad for det… Men den fylder også meget, jeg er sikker på, når vi kommer til januar, så bliver det også godt at få "luft" i rummmet igen. Men lige nu, der skaber den den helt rigtig julestemning.

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:04

  Byfonna – ja, måske var det lidt tidligt den kom ind, men nu havde jeg bare lige fået Jesper overtalt, og så var det om at gribe chancen 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:07

  Boselade – Tusind tak, jeg er også helt vildt glad for det 🙂

 • Reply
  Louise
  18. november 2013 at 11:07

  Pustetrolden – Ja ikke, jeg kunne også bare mærke at det SKULLE udføres 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar