Uncategorized

Jul i stuevinduet…

19. november 2013

I am so sorry, men jeg kan simepelthen ikke lade vær’ nu…. Jeg har fundet den smukkeste retro vase i genbrugen, og jeg synes altså der måtte grene og julepynt til med det samme.

Jeg prøver ihærdigt at begrænse mig i år, vil gerne forsøge at skabe stemninger rundt omkring istedet for over det hele…. Når jeg ser billeder fra vores julehjem sidste år, så får jeg en smule klaustrofobi, der var simpelthen for meget. Tapetvæggene var også med til at gøre rummene mindre, og de er her naturligvis ikke mere. Men alligevel, så vil jeg prøve at gøre julepyntningen lidt anderledes i år.

Jeg har selvfølgelig stadig en del ting der bare skal frem. Det er de ting som der er historie bag. Den slags skal der være plads til. Men i og med, at vi havde en meget lang årrække med svensk/fransk jul, og virkelig meget maileg, så har jeg ikke helt så meget tradition for hvordan selve pyntningen skal foregå, hvad der skal være hvor osv.

I år har vores hjem også undergået en ret stor forvandling, så det i sig selv, er også med til at skabe nye rammer omkring juleudsmykningen.

Jeg er åben for nytænkende julepynt, moderne julepynt og traditionsjulepynt… Bare det fungere og er med til at gøre julen hyggelig i vores lille hjem. Nu er den i hvert fald så småt startet her hos os…. Jeg er ikke sidder på vi mangler ret meget når vi rammer 1. søndag i advent.

 • Reply
  Mor og co.dk
  19. november 2013 at 13:05

  Mangler alså en " syndes godt om" knap i blogland.. Super hyggeligt Louise

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  19. november 2013 at 15:45

  Ser rigtig godt ud med pink ornamenter i den gyldne retrovase!
  *SMIL* fra Lisbet

  Til "Mor & co.dk": "LIKE"-knappen eksisterer allerede i blogland/Blogger, man skal blot aktivere den pågældende feature.

 • Reply
  Nina
  19. november 2013 at 23:23

  Hvor ser det bare fint ud! Jeg tyvstartede også lidt i weekenden 🙂 Det er nu ret hyggeligt…

  Hilsen Nina

 • Reply
  mette
  20. november 2013 at 19:36

  ser skønt ud 🙂

 • Reply
  kateinfrench
  21. november 2013 at 13:44

  Åh – hvor ser det bare hyggeligt ud! Virkelig fint!
  – Kathrine
  http://www.kateinfrench.wordpress.com

 • Reply
  Louise
  22. november 2013 at 17:30

  Mor og co – Ja den kunne man godt bruge, jeg synes ikke den fungerer så godt den i bloglovin, man kan ikke se hvem der liker, så det er sådan lidt øv synes jeg….. Generelt er jeg ikke den store fan af bloglovin, men måske jeg bare ikke kan vænne mig til det 🙂

  Men tak, er også rigtig glad for julevinduet

 • Reply
  Louise
  22. november 2013 at 17:31

  Lisbet – Ja nu er jeg jo ret forfalden til pink og lyserød, det fornægter sig ligesom ikke…. Jeg har haft en fase hvor jeg elskede lyseblå, og det gør jeg stadig, men jeg drages bare altid mest mod det lyserøde 🙂

  Den der feature, hvordan fikser jeg den???

 • Reply
  Louise
  22. november 2013 at 17:31

  Nina – Det må man også godt nu…. julen kan hurtigt gå, så vi skal nyde den mens den er her….

 • Reply
  Louise
  22. november 2013 at 17:32

  Mette – Tusind tak for det

 • Reply
  Louise
  22. november 2013 at 17:33

  Kathrine – Jeg er også selv rigtig rigtig glad for det. Og er så glad for det er kommet op lidt før jul, så har jeg lidt længere tid at nyde det i 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar