Uncategorized

Juletræet med sin pynt venter på vi får begyndt….

16. december 2013

I år har vi fået juletræet ind tidligere end nogensinde…. Sidste år kom det ind ca. 2 uger før jul, det var mest fordi vi fik julereportage på besøg, det gjorde jeg faktisk også i år, men primært pga. den store gren over spisebordet…..

I år har jeg bare reduceret meget i nissejulepynten og alle retrofarverne, her er stadig masser af jul, det er bare ikke helt så dominerende som tidligere, og jeg gik bare og tænkte på juletræ hele tiden…. Så vi blev enige om, at vi også ville få juletræ ind tidligt i år.

Det har faktisk allerede stået her en uge nu, og det er stadig flot og grønt og funklende. Vi har en fod hvor vi fylder vand i hver dag, det suger utrolig meget, og det er da også begyndt at drysse lidt, men jeg er sikker på det nok skal holde helt til jul….

Pynten er et stort miks af nyt, gammelt, hjemmelavet, glas og papir…. Jeg er helt vild med alle de sjove og skæve dimser og dutter, farvemix i alle retninger….. meget af det hjemmelavede er lavet af søde instagrammere eller bloggere, eller efter ide herfra…. Hvis man mangler ideer og inspiration, og ikke allerede befinder sig på instagram, så kan jeg kun anbefale at man tjekker det ud….

Vores juletræ står i køkken/alrum, fordi det er det rum der er bedst plads, og det er her vi er aller mest. Vi har stort set lyset tændt 24 timer i døgnet, og vi ELSKER den hyggelige stemning det giver…..

Nu venter vi bare på fredag og juleferie og masser af hygge…..

 • Reply
  Mamameena
  16. december 2013 at 15:01

  Det er såå fint juletræet! Og hvor er der frygteligt hyggeligt hjemme hos jer <3
  Knus Meena

 • Reply
  Christine Riis Paulsen
  16. december 2013 at 15:54

  Såå fint – og hvilket lækkert luksus papir der er på de pakker ;0)

  Julehilsner fra Christine

 • Reply
  A + K = ♥
  16. december 2013 at 16:37

  Så fint og festligt et juletræ – der er ikke noget værre end sort/hvid/guld-kugler og en kedelig stjerne. Næhnej, farver, det duer 😀

  – Anne

 • Reply
  Helena
  16. december 2013 at 17:27

  Hvor er det bare fint og jeg kan utrolig godt lide dit valg af pynt

 • Reply
  Anna Svenning
  16. december 2013 at 19:37

  Super fint juletræ. Vi har også altid træet inde tidligt – allerede i starten af december. Men ikke i år, for vi skal holde jul her – svigerfamilien kommer – og jeg synes ikke, jeg kan byde dem et dryssende træ. Vi har nemlig ikke en fod man kan hælde vand i – men derimod en gammel støbejernsfod fra 1800 tallet (som jeg er så glad for – så den bliver ikke byttet ud). Men jeg savner træet og har da overvejet, om vi skulle have to træer – et til hele december og et til juleaften! 🙂 Men det var vist for meget frås.

  Kh
  Anna

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  16. december 2013 at 20:30

  Det ser bare så fint og hyggeligt ud 😀

 • Reply
  Sandra Bøgh Zerahn
  19. december 2013 at 11:00

  hvor er det fint! Glæder mig til vi får vores her i weekenden. Har du en juletræsfod til vand du kan anbefale? Syntes de er svære at finde

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:18

  Meena – Vores træ er bare Så fint i år, jeg er også rigtig glad for det, og det er første år vi selv har været ud og fælde det…. Det var en helt særlig oplevelse 🙂

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:19

  Christine – Pakkerne under træet – på billederne her – er kun snydepakker, jeg lavede dem til en julereportage sidste år, så de kan tages frem til pynt år efter år 🙂

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:19

  Anne – Jeg er også mest til at alt muligt forskellige og hyggeligt pynt…. Det duer bedst her hos mig 🙂

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:20

  Helena – Pynten er jeg også glad for. Hver og en. Noget er gammelt, noget er nyt og noget er hjemmelavet… Der kommer nyt til hvert år… gad vide hvor stort et træ vi ender med at skal købe 🙂

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:22

  Anna – jeg har simpelthen ELSKET at have træet inde så længe, og jeg er overrasket over hvor flot det faktisk stadig står…. Vores fod er også en gammel støbejern, jeg fandt den på loppemarked sidste år, og har selv sprayet den. Men heldigvis kan der være vand i den, og det har unægteligt forlænget levetiden…. Den drysser selvfølgelig nu, men den står stadig ganske ganske flot…

  Rigtig glædelig jul til dig og familien og tak for dine altid søde beskeder.

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:22

  Kristina – Tusind tak, jeg er også virkelig glad for julehyggen her i huset.

 • Reply
  Louise
  23. december 2013 at 11:24

  Sandra – juletræ er bare det ultimativt hyggeligste stykke julepynt, jeg elsker det. Lyset har været tændt på storst set 24 timer i døgnet lige siden nu…. Her blir pænt tomt og mørkt når det skal ud igen…. Foden er en gammel støbejernsfod, som jeg selv har sprayet, men den kan have vand i, og det forlænger naturligvis levetiden lidt…. Jeg håber du har fundet dig en fin fod og har fået et smukt træ.

  KH

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar