Uncategorized

LeizyB Kunst på min væg….

12. januar 2014

Der er kommet ny kunst på min væg, og jeg er helt tosset med det, det er den dygtige Lisbeth der har kreeret denne smukke collage.

Lisbeth har endelig fået sig en etsy shop, hendes ting er meget eftertragtede på Instagram, og folk har ofte spurgt efter en shop, jeg tænker hun har hørt deres bøn, for nu er den her. Lisbeth laver de sjoveste børnecollager, sjove ophæng i grafiske øjne, collager ala min og skønne paphovedcollager, hun har også fået lavet print at hendes tidligere børnekunst, dette kan erhverves i Markantshoppen på Frederiksberg.

Lisbeth er den dygtigste grafiske kunstner jeg kender, og hun er ikke så vild med at arbejde under bestillingspres, det dræber motivationen…. Og det er fuldt forståeligt. Det sjove og særlige ved hendes ting ville nok også forsvinde, hvis det bare kunne købes i mængdevis. Ofte laver hun heller ikke den samme ting 2 gange, på den måde føles et værk også helt særligt.

Jeg kan kun anbefale Jer at kigge forbi shoppen, og holde øje med den…. Pludselig en dag, så er der måske også en ting DU ikke kan undværre….

Link til etsyshoppen kan du finde lige HER.

Jeg har hentet min collage oppe hos Lisbeth idag, og Jesper var heldigvis hurtig med søm og hammer. Collagen kom på væggen, og jeg nyder det virkelig. Den har fået en helt central plads i huset, så jeg kan se den fra de fleste vinkler.

Jeg føler mig heldig…….

 • Reply
  AvMeg
  12. januar 2014 at 23:09

  Så enkel og så fin 🙂

 • Reply
  Louise
  13. januar 2014 at 9:06

  avmeg – jeg kunne ikke være mere enig, det er bare så fint.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar