Uncategorized

Neel 3 år…

12. januar 2014
For en uge siden blev vores lille Neel 3 år, det er slet slet ikke til at forstå….. Tiden flyver simpelthen afsted, tænk at der også lige gik en uge inden jeg fik blogget om det, jeg kan slet ikke følge med.
Jeg har faktisk en masse spændende at fortælle, men det her indlæg, det drejer sig kun om Neel.
Sidste søndag blev hun fejret med familie og venner, på bedste 3 års maner…. Der var boller, varm kakao, kagekone og lagkage….. Og der var børn og der var leg….. Det hele var lige som det skulle være.
Mandag var så hendes rigtig fødselsdag, her blev hun vækket med flag og med sang, vi hyggede med morgenbrød, og herefter skulle hun fejres i børnehaven…. Til aften var det bare stille og roligt, og der var tid til at fordybe sig i de mange fine gaver.
Det har været lidt overvældende med gaver så tæt på jul, men når nu det var d. 6 januar Neel ville til verden, så er det bare sådan det er, og det lærer vi nok også at tackle….
I år var vi bare glade for at Neel også var frisk og rask. Hendes 1 års fødselsdag havde hun høj feber, på hendes 2 års fødselsdag startede vi dagen ved vagtlægen, og med mellemørebetændelse…. I år var der frisk halm i træskoene og højt humør….. Og hvor var det dog skønt…..
3 år er hun nu min mindste prinsesse, børnehavebarn og en meget stor pige, ifølge hende selv….. Stop lige tiden…. Please….

 • Reply
  Anika Hedegaard Berg
  12. januar 2014 at 20:15

  Hvor lyder det bare som en helt fantastisk fødselsdag hun har haft sig.. Og hold nu op hvor er hun bare smuk din mindste pige 🙂

 • Reply
  Tina
  12. januar 2014 at 20:55

  hvor ser det bare hyggeligt og fint ud smukke pige. min datter har fødselsdag den 10 dec så det der med gaver tæt på kende vi sååå godt 🙂

 • Reply
  Tine
  12. januar 2014 at 21:22

  Stort tillykke med din søde lille Neel. Jeg er helt vild med billedet hvor hun sidder og fniser og det sidste. Hun er (ligesom Merle) bare så kær!

 • Reply
  Helena
  12. januar 2014 at 23:46

  Stort tillykke med din yndige datter, det ser ud til, at hun er blevet fejret efter enhver prinsesses drøm.

 • Reply
  Louise
  13. januar 2014 at 9:17

  Anika – Jeg tror hun havde en rigtig dejlig dag, det virkede i hvert fald sådan. Fyldt med leg og kage og gaver 🙂

 • Reply
  Louise
  13. januar 2014 at 9:18

  Tina – ja det er lidt svært, både at finde på, og finde pengene til det. Min far fylder d. 30 december og min mor d. 20 januar, så det er virkelig nogle dyre måneder…. Men sådan er det, og så sparer vi sammen til det 🙂 Hun havde i hvert fald en dejlig dag….. Men nu er der også brug for nogle fødselsdagsfrie dage 🙂

 • Reply
  Louise
  13. januar 2014 at 9:20

  Tine – Tusind tak, det var sødt at dig…. Og ja, man kan rigtig skimte hendes personlighed på de her billeder, det fornemmede jeg også godt 🙂 Utrolig så selvstændig hun pludselig er… Men samtidig også stadig meget lille. Men masser af brug for hygge, for sutten og for mange daglige knus….

 • Reply
  Louise
  13. januar 2014 at 9:21

  Helena – Tusind tak, hun havde helt sikkert en rigtig dejlig dag… det fornemmede vi i hvert fald… men nu er der også brug for fødselsdagsfrie dage.

 • Reply
  Kirpikteki Gözyaşı
  13. januar 2014 at 11:45

  Happy birthday to her:)) She is so lovely:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar