Uncategorized

En kreativ weekend der endte med et Fastelavnsris…..

17. februar 2014
Det har været en meget kreativ weekend her i det lille hus….. Pap Mache har stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg bliver heldigvis også bedre og bedre til at lege med det…. Det kniber dog med finish og detaljer når der skal males…. Men heldigvis har jeg giftet mig den dygtige Jesper, han kan bare det der….
I denne uge lagde, min yndlings kreablogger Lisbeth , en super fin DIY på sin blog. En guide til små fine dyr til fastelavnsriset, eller påskegrenen om man vil…. De er lavet af toiletruller og papmache, der er lavet bund i, og på den måde kan du gemme et lille påskeæg der nede….
Jeg var top vild med ideen, og lørdag satte vi en lille produktion igang, det kom der de her dyr ud af…. Vores dyr er inspireret af Stine Aalykkes påske dyr som hun lavede sidste år….  Og nu hænger de på vores fastelavnsris i en lidt anden udgave 🙂
Men på et fastelavnsris skal selvfølgelig også være silkepapir, kroner og katte i alle afskygninger. På instagram forelskede jeg mig i @karenmariemunk ‘s fine katte. Så dem har vi også forsøgt os på samt nogle skøre katteansigter fra en kreabog vi har her hjemme.
Nu er vores ris klar til fastelavn…. & Jeg tror det får lov at stå helt til påske….

 • Reply
  Ellen Kathrine
  17. februar 2014 at 22:57

  Hvor er de altså super fine Louise- og fedt at se dine egne produktioner- jeg får vildt lyst til at vi skal lave den slags herhjemme 🙂

 • Reply
  Siris Univers
  18. februar 2014 at 8:35

  Hvor er det blevet flot!! Hvor fedt at i sådan kan være fælles om det hele familien. Herhjemme kan det til tider, være svært at få farmand med på at klippe og klistre.

  Louise Siri

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  19. februar 2014 at 22:08

  Det er godt nok et fint fastelavnsris I har lavet. Super god idé til hygge med børnene.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar