Ikke-kategoriseret

Når en seng pludselig letter en sygdom….

27. februar 2014

Sponsoreret af Sengespecialisten

Kan I huske, at vi for små 6 uger siden fik ny seng, hvis ikke, så kan jeg lige starte med at linke til det lige HER.

Sengen over alle senge, det var i sandhed en drøm der blev til virkelighed da de rare Dunlopillo mænd kom og leverede den. Nøj hvor jeg glædede mig til at putte mig under dynen for første gang, til at lade madrassen forme sig rundt om min krop, og til at mine nye pude fra Silvana skulle bære mit hoved igennem natten.

Den første uge gik knap så himmelsk…. Det der med at vænne sig til at sove i en ny seng, det er altså en anden siden af sagen… Hold nu op hvor jeg snurrede rundt, vågnede mange gange om natten, kørte hovedet lidt op, benene lidt op for så at køre det hele ned igen…. Der gik ca. en uge, før min krop fandt ro, og det samme for min mand….. Men så skal jeg også love jer for, at den gode søvn ramte mig….

Indtil ca. et par uge henne, der blev jeg ramt af sygdom, feber, snot og hoste…. Åh suk, øv bøv…. MEN… Jeg så nu en fordel, som jeg faktisk havde glædet mig lidt til, jeg kunne nu endelig køre min seng op, således jeg nærmest sad op og sov. Det var GULD VÆRD. Normalt når jeg har hoster, så varer det mellem 2-4 uger, det gjorde det også denne gang, men forskellen var, at istedet for det her bjerg af 4-5 puder, som jeg normalt ruller ned af hver halve time, så lå jeg bare, helt roligt, faldt ingen steder og min krop havde ro på en helt anden måde. Det var fantastisk…. Det var virkelig her, hvor jeg lod ekspedientens ord runge igen og igen…. “Den her seng, den ville være så god for dig når du har sådanne hosteture”, og hvor fik han dog ret….

Imellemtiden er der dog alligevel sket en anden ting, jeg fik ret hurtigt ondt i ryggen. Det tog mig lidt tid at komme frem til, om det måske kunne være på grund af sengen. Jeg nægtede at tro på det, ekspedienten og jeg var jo kommet frem til, at den bløde var det det bedste madrasvalg, så jeg slog det hen, dag efter dag…. Indtil jeg til sidst havde så ondt, at jeg nok alligevel måtte prøve finde en anden løsning.

Jesper og jeg byttede derfor side en uges tid, han har den madras, som har den hårdhed som jeg selv ønskede…. Og der gik ikke mange dage, før min ryg langsomt artede sig tilbage igen.

Her er det så, at jeg virkelig må slå et slag for Sengespecielisten. Jeg forklarede dem vores sag, og at vi havde prøvet bytte side, således jeg også havde belæg for at ønske ombytning af madras.

Det var INTET problem, det er simpelthen en service de yder, at man indenfor en given periode, har mulighed for at skifte sin madras, hvis man simpelthen ikke kan forliges med den version man har valgt.

De rare Dunlupillo folk kom derfor forbi igen, med en fast madras til mig, byttede hele molevitten rundt, og tog den anden med sig…. DET ER ALTSÅ SERVICE….. Og det er ikke noget der kun tilbydes til mig, det er en mulighed der er for ALLE der køber seng hos SengeSpecialisten.

Jeg siger ikke, at man altid skal gå efter sin egen mavefornemmelse, jeg havde aldrig gættet, at jeg ville få ondt i ryggen af den bløde version, for jeg synes ærligt talt, at jeg lå rigtig godt, men min krop ville det anderledes, og det var jeg naturligvis nødt til at lytte til…..

Dette indlæg er derfor skrevet fra min seng, mit absolutte nye yndlingsspot….. I opkørt tilstand…. Tænk, jeg kan sidde her ude og arbejde nu. Det er i sandhed drømme der kommer til virkelighed…..

Og jeg sover helt fantastisk nu……

Hvis ikke du kan huske præcis hvilken seng vi har valgt, så er det  Balance Boxelevation Og den er fra Dunlopillo. Vores puder er fra Silvana, og min mands er den  lilla Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste. Min er den orange , som er en blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. “En god begynderpude”, til personer der ikke før har ligget på en ergonomisk hovedpude. Jeg føler mig stadig lidt begynder agtig på den, men jeg sover dejligt, og støtten den giver kan virkelig mærkes….. Rent hovedpinemæssigt, der kan jeg ikke helt fornemme om der kommer en effekt, men jeg håber det virkelig.

Sengespeciealisten har selv lavet den her sjove video, hvor de viser hvor galt det kan gå, hvis man ikke får den rigtige søvn…. Den synes jeg altså lige I skal se 🙂

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar