Uncategorized

Det forvandlede teak skab….

28. februar 2014

Endelig har vi fået de smukke smukke låger hjem igen, hold nu op hvor er jeg bare tilfreds. Ja det er Jesper selvfølgelig også, omend en smule mere ligeglad end mig 🙂

Jeg havde utrolig mange spekulationer om farvevalg, jeg synes det var en ret stor beslutning. Ja, det er bare et skab, men alligevel, det er en flot og gammelt møbel, det skulle bevare sin karisma men samtidig matche vores hjem en smule mere. Jeg elsker lyserød, og jeg tænkte meget om der skulle have været en eller to låger i lyserød. Men der er så meget lyserødt i hele vores indretning, og jeg tror ærlig talt det ville være blevet FOR MEGET. Jeg havde også længe en ide om 3 forskellige farver, men den her blå/grønne farve, den blev ved med at dominere inde i mit hoved, og for ikke at skabe alt for meget farvemiks, så blev resultatet det I ser her.

Jeg er helt vild med det. Det mørke teak wiew er fuldstændig væk, det har lysnet virkelig meget op, og samtidig skabt et helt andet møbel, både isoleret set, men i den grad også i hele den indretningsmæssige sammenhæng.

 • Reply
  mumi
  28. februar 2014 at 13:13

  Så flot Louise!!! Fantastik farve valg som passer perfekt til resten !!! Du kan bare det !!
  God weekend til jer..
  knus

 • Reply
  Kirkesjov
  28. februar 2014 at 13:14

  Det er simpelthen blevet så flot Louise! Fantastisk farve – som vi lige har bestilt til vores køkken 🙂 Uha det bliver også spændende!

  Knus og god weekend.

 • Reply
  A + K = ♥
  28. februar 2014 at 13:15

  Så fint! Jeg har valgt ikke at male mit københavnerskab i teak med mintfarvede skuffer, men når jeg lige ser det her, får jeg lyst igen :p

  – Anne

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  28. februar 2014 at 15:04

  Tillykke med dit fine skab, det er modigt gjort… 🙂

 • Reply
  Mette M
  28. februar 2014 at 16:48

  Hold op hvor er det FLOT! Jeg piller lågerne af mit med det samme! Haha – jeg har længe gået og tænkt på hvordan og hvad jeg kunne gøre med vores gamle teakskænk (som jo er skøn til opbevaring, men lidt kedelig og mørk). Hvor havde I fået lavet dem?
  Virkelig flotte Louise – nu kan du gå og kigge på dem hele weekenden 😀
  Mange hilsner,
  Mette

 • Reply
  Anne-Sofie Lindberg
  28. februar 2014 at 18:32

  Ser skide flot ud Louise 🙂

 • Reply
  Tove
  28. februar 2014 at 20:15

  Utrolig flott, kule farger, og ja rett og slett veldig riktig hjemme hos dere..:)) ( Hadde absolutt vært riktig her også da, hihi)
  God helg!

 • Reply
  Dorrit
  28. februar 2014 at 20:56

  Hvor er det flot! Hvad gav du for lakeringen? God weekend til dig 🙂

 • Reply
  Dolls and Darlings
  3. marts 2014 at 20:10

  Det er blevet så flot, Louise!

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:45

  Mumi – Jo tak, vi er også meget meget glade for det, det har lysnet meget op i rummet og på væggen. Ikke så teak agtigt længere.

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:46

  Mette – Ja er det ikke, jeg er virkelig også tilfreds, på den helt rigtig måde. havde lidt ondt i maven over at aflevere lågerne, men det blev bare over al forventning… Spændende med Jeres køkken, er det lågerne der skal have den her farve??

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:47

  Anne – jeg overvejede også frem og tilbage, og der var virkelig mange på instagram der mente det var synd. Men jeg valgte altså at mærke min egen mavefornemmelse, og heldigvis for det, det er så fint.

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:49

  Mette M – vi har fået dem sprøjtelakeret hos en min mand kender, jeg ved ikke lige hvor det er, men et sted i Vejle. Men det er professionelt gjort, og også derfor resultatet er lige i øjet….

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:49

  Anne-Sofie – tusind tak, vi er også meget glade for det

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:50

  Tove – farverne er jeg også meget glade for. Klare og varme og meget flotte sammen. Go fornøjelse hvis du går igang.

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:51

  Dorrit – Jeg ved ikke lige hvad prisen er, det er gjort hos en vi kender. Du må forhøre dig hos en sprøjtelakkerer i din nærhed 🙂

 • Reply
  Louise
  4. marts 2014 at 19:51

  Louise – Tusind tak… vi er også meget meget tilfreds med det.

 • Reply
  ida
  14. marts 2014 at 23:01

  Hvor er det bare flot! Jeg har tanker om præcis samme projekt med vores teakskænk, men jeg kan ski ikke få lågerne af! Kan du give et pip om hvordan man gør med sådan nogle skydelåger?

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:32

  Vinay Dixit: We define Chinese wealthy hermes outlet households with an annual income of RMB 250,000 fendi outlet and above. In terms of Purchasing Power Parity, this hermes replica translates to US$ 67,000 annual income.

 • Reply
  Randi Hauge Larsen
  16. november 2014 at 19:37

  Hejsa. Jeg har samme problem med mine låger. Hvordan fik du dine af??? 🙂

 • Reply
  Birita Sjúrðaberg
  2. februar 2016 at 16:23

  Hold da op der er meget forandret hos dig nu 😉 Kan rigtig godt lide den farverige stil! 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar