Uncategorized

Så er der igen tryllet cirkusbilletter i Happy Meals fra McDonald’s

2. marts 2014

Igen i år sker der noget helt magisk i Happy Meals hos McDonald’s, fra nu og frem til d. 26 marts er der en gratis billet til Cirkus Benneweis med i dit barns Happy Meal.

Sidste år var første gang begge vores piger var i Cirkus, det var virkelig en magisk aften. Der var høje forventninger, små sommerfugle i maven og meget glade piger i dagene op til Cirkus-aften…. Det er bare noget helt helt særligt.

Jeg husker selv tilbage på mine cirkus ture som barn. Når mine forældre hentede mig i børnehaven, og dagen ENDELIG var oprandt. Det var virkelig magisk. Ikke noget teknik, ikke noget tv, bare en glad stemning, duften af savsmuld, trylleri og magi.

Det er en tradition jeg er meget glad for at føre videre til mine egne små piger nu, og som jeg faktisk glæder mig, “næsten” lige så meget til, som dem.

Indlægget her er sponsoreret af McDonald’s, men mening og holdning er helt min egen.?
  • Reply
    devil jiang
    31. marts 2014 at 8:31

    Vinay Dixit is the Senior Director of Asia Consumer replica handbags Centers in McKinsey Company and replica wathces leads the Insights China by McKinsey service line. He joined McKinsey Shanghai gucci replica office in February 2008 and has led several significant studies on Chinese consumers. Who are China luxury consumers? In terms of age dispersion, are luxury consumers relatively younger chanel replica than their counterparts in developed markets?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar