Uncategorized

Hverdagsglimt og lidt nyt i hjemmet….

4. marts 2014

Dagene har tiltaget med mange timer allerede, og jeg nyder det virkelig…. Det er så meget nemmere at vågne når lyset trænger ind af vinduerne, og så dejligt at komme hjem, når man stadig har mulighed for udendørs leg i haven….

Men det er stadig også tiltrængt med stearinlys når mørket er trukket ned. Jeg bruger mange lys, hver dag…. Forsøger at holde mig til bloklys, de holder alligevel lidt længere, men fyrfads- og kronelys gør sig altså bare så godt…..

Anyway, her til aften snuppede jeg et par billeder efter mørkets frembrud, stearinlys, unger der hygger og mit hjem sådan på en almindelig dag lige inden puttetid.

Over de sidste uger har vi også fået lidt nyt i huset. En helt fantastisk rå lyskæde er bla. flyttet ind. Den hænger sådan lidt hist og her, den er meget dominerende, om end super cool. Så jeg skal lige finde den rigtige plads til den. Er du også vild med det rå look, så kan lyskæden købes hos Thomsons .

Et par nye print til væggen har jeg også fået, 2 fra Nynne Rosenvinge og 2 fra Gjode .

Det er begge 2 kunstnere jeg følger på Instagram, og som jeg virkelig er begejstret for. De er utrolig dygtige, og meget grafise i deres passion for kunst. De passer ind i ethvert univers. Om man bor strømlinet, nostalgisk, farverigt eller bare i et miks af det hele. Jeg sender mine varmeste anbefalinger afsted til disse 2 damer 🙂

 • Reply
  Maj
  4. marts 2014 at 19:57

  Dejlige aftenbilleder.
  Her er vi også storforbrugere af stearinlys. Det er så hyggeligt :-).

 • Reply
  Siris Univers
  4. marts 2014 at 20:23

  Skønne billeder, der er rigtig fanger stemningen. Er helt vildt med det, som er taget udefra, så man føler man selv kigger ind gennem ruden. Er vild med alle farverne, og de flotte lyse gulve.

  (Har en giveaway igang, med masser af hobbyting. Måske det var noget for dig og pigerne?)

  Louise Siri

 • Reply
  Helena
  4. marts 2014 at 23:27

  Endnu engang tusind tak for dejlige billeder fra dit hjem. Jeg nyder at læse og se med på din blog gang på gang.

 • Reply
  NydeligFlott - Julie
  7. marts 2014 at 10:23

  Elsker alle fargene du bruker i innredningen din!
  Fin helg til deg og dine!

 • Reply
  Louise
  10. marts 2014 at 10:09

  Hvor er i søde, tusind tak for jeres varme ord omkring vores hjem, og det glæder mig at man fornemmer varmen ud igennem billederne.

  Louise, billedet er faktisk fra vinterhaven, så ikke helt ude fra 🙂

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:30

  Respect to ang lee's version Louis Letteriers/ Edwin rolex replica Norton (He Wrote Some Parts Come on Give Credits) version was way better Why? let me tell you though in the first hulk was rolex submariner replica a monster to be reckoned with he seemed more like a little kid being nurtured by Betty Ross. What I like most about this one is that the Hulk in some way is in control of Banner, but Banner constantly tries to strengthen himself every time he thinks about Betty because he remembers when he first became the Hulk he louis vuitton outlet unintentionally hurt Betty. As far as for Captain Americas Shield in the Incredible Hulk I seen the new opening so many times yet still havent seen it. Jackson), People are suggesting for Capatin America ( Brad Pitt) besides Brad and Edward built hermes outlet their friendship in Fight Club, And Thor replica handbags ( Triple H). Nick Fury talks about how theres this new threat bigger and more dangerous than anyone can Imagine and the only way to stop this thing is to assemble ( The Avengers) Captain America of course the leader and the rest also bringing in Wolverine. But before The Avengers movie the remaining unseen Characters have to make their movies correct? correct So let marvel do what it does best instead of pressuring till they make the replica rolex biggest mistake and have true fans in an upset.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar