Uncategorized

KLAR PARAT…… næsten….. SKOLESTART….

17. marts 2014

Merle er igang med sin sidste uge i børnehaven…. På mandag starter hun i brobygning på Hedensted Skole….

Jeg tog disse billeder i sidste uge. Og da jeg sad og redigerede dem, fik jeg tårer i øjnene. På de her billeder så jeg, for første gang, hvor stor “lille” Merle pludselig er blevet. Hun er klar, så klar, til det der skole, og hun glæder sig.
Hun har været ude med mormor og bedste far og købe skoletaske, og i denne uge skal vi finde penalhus, blyanter, drikkedunk og madkasse. De fleste af hendes kammerater skal med i brobygningen, og en pædagog fra børnehaven er også med indtil sommerferien. Men lige om lidt starter et helt nyt kapitel i hendes liv. En helt ny hverdag, med meget mere diciplin og meget mindre leg….. Merle er så interesseret i at lære, hun sluger al den viden til sig hun kan, det nye bliver rigtig godt for hende, på alle måder. Hun trænger til nye udfordringer, og til at starte på det nye som vi snakker meget om.

Jeg synes det er utrolig mærkeligt, at jeg lige om lidt har et skolebarn. Det er meget ambivalente følelser man sidder med. Jeg tænker det er meget naturligt, at man især som mor, har det på den her måde. Men jeg glæder mig også på hendes vegne, til at følge hendes nye vej og til at opleve den store udvikling der ligger foran hende.

Jeg er bare SÅ stolt at mit største barn…..

På billederne her er Merle i den fineste kjole fra POMPdeLUX, pigerne modtog i sidste uge en rigtig fin pakke her fra. Merle er især begejstret for kjoler, og Neel følger gerne trop når hun ser på storesøster. Derfor faldt valget på næsten identiske bestillinger.

Man ser vidst tydeligt hvor stolt og glad Merle er for sine nye sager 🙂

Nu venter vi bare på dejlig varme solskinsdage, hvor kjolerne rigtigt kan tages i brug.

 • Reply
  Anna Svenning
  17. marts 2014 at 10:12

  Jeg har det PRÆCIS på samme måde!

  Kh
  Anna

 • Reply
  Kristin
  17. marts 2014 at 12:03

  Skønne billeder af Merle. kan så meget genkende dine følelser…. Min den første startede i skole for 7 år siden (shit det er længe siden) og jeg husker det som var det i går. Av mit hjerte.. Heldigvis er det sværest for os forældre. Vores børn glæder sig til denne forandring og start på et nyt kapitel! Er sikker på at det vil gå jeres Merle så godt

 • Reply
  TennaHHorn
  18. marts 2014 at 6:17

  Seje Merle. Bliver en stor dag for alle

 • Reply
  Siris Univers
  18. marts 2014 at 6:49

  Så gode billeder. Hvor er hun smuk. Det bliver da bare en kæmpe dag!! Den første skoletaske….det er så stort. Hun må føle sig så sej!!
  God start med hende!

  Louise Siri

 • Reply
  Christina S
  18. marts 2014 at 8:38

  åhh ja det går hurtigt. Sikke nogle fantastisk skønne kjoler… åhhh jeg vil også have en pige… som jeg kan prinsesse pynte.
  Første skole dag er bare så stor en dag. Jeg frygter lidt til sommer når det hjemme hos mig helt slut med små drenge….

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:23

  I'm all for another Hulk film. Giant Awesomesauce robots replica handbags developed by Tony Stark. Maybe Loki can create some internal havoc within the team making everyone untrusting of the Hulk? Perhaps Banner can delve deeper into his rage in order to be strong enough to stop the replica rolex big bad, and the consequence of that action is a loss of control? I don't know, I just don't want a movie where the entire time Hulk is replica handbags the number one target.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar