Uncategorized

Smukke Ursula er tilbage hos Kähler…

20. marts 2014

I mandags var jeg igen inviteret til meget fint besøg. Det var Kähler Design der havde inviteret. Vi var ca. 20 bloggere der var inviteret forbi hos Kähler Villa Dining. De smukkeste og mest æstetiske lokaler jeg længe har besøgt. Og heldigvis for os, så var der også lækre snacks, bobler og kage fra det fine køkken.

Men årsagen til vores besøg var, at Kähler gerne ville præsentere deres fine nyheder for os. Der var smukt dækket op på bordene, og der var fine udstillinger i hele lokalet. Vi kunne på den måde bevæge os rundt imellem alle nyhederne i eget tempo, vi kunne se og røre og studere det hele.

Vi fik også en fin lille historie omkring hver af nyhederne, tankerne bag, farvevalg osv.

En af de nyheder som vandt størst interesse i lokalet, var helt sikkert Kählers relancering af Ursula.

Kähler skriver selv

“I år relancerer Kähler det tidløse og elskede Ursula-stel – en  velkendt designklassiker i et tidløst formsprog. Ursula passer perfekt ind i Kählerfamilien af finurlige og farverige design, og det populære keramikbrand glæder sig meget til at genoplive og videreformidle Ursula som en helt unik del af vores danske kulturarv.
I tråd med Kählers mission om at bringe kunst ud til folket, revitaliseres således et af dansk keramikdesigns mest anerkendte og elskede hverdagsstel, Ursula. De berømte kander med de karakteristiske håndtag og lange tude har allerede en plads i mange hjem. Kähler levendegør nemlig en savnet designskat, tilføjer den nænsomt noget nyt og gør den prismæssigt tilgængelig ? og således er Ursula super relevant og moderne i en nordisk indretningskultur.
Det multifunktionelle stels tallerkner kommer alle i dyb hvid og varm gul, der får modspil af seriens øvrige dele i appetitvækkende og frodig koboltblå, koralrød, spæd lysegrøn, sprød græsgrøn, solsikkegul og varm grøn. Ursula rummer alt hvad der behøves til det moderne og tjekkede køkken, og indgår nemt som en del af det øvrige service i køkkenet.”

Jeg kender i hvert fald mange der har støvet det ene loppemarked efter den anden efter Ursula kanden, og nu er den simpelthen at finde i butikkerne igen. Jeg er glad glad glad….. 🙂

Men sørme om ikke der også var en lille udfordring for os bloggere. Hvert bord fik til opgave at lave en smuk og Kähler inspireret buket. Hver buket skulle senere pynte på bordene hos “de rigtige gæster” inde i restauranten….. Det var så skægt, alle kastede sig over opgaven, og de smukkeste buketter skød op bord efter bord.

Her er vores bud på “afslappet hverdagsboheme” smukt arrangeret i Omaggiovasen.

Mit fine selskab bestod af Julia, Lou, Marina, Maria, Mette og Pernille, tak for top hyggeligt selskab.

Den fineste gave fik vi også fra Kähler, bla. en fin lille gul Ursula kande og en lækker lille Bellino lågkrukke i mørkegrøn. Begge har allerede indfundet sig i mit køkken…. WAUW 🙂

 • Reply
  Tove
  20. marts 2014 at 10:12

  Heldige deg, høres ut som en skikkelig flott opplevelse med fine mennesker, fine ting og god mat:)) Likte det første bilde i innlegget utrolig godt! God torsdag:)

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  20. marts 2014 at 12:26

  Det lyder til at have været en go dag…. 🙂

 • Reply
  Siris Univers
  21. marts 2014 at 6:25

  Sikke da en skøn oplevelse!! Og SÅ fedt at Ursula er tilbage. En savnet dame må man sige. Glæder mig til at skulle handle Ursula-produkterne.

  Louise Siri

 • Reply
  Vicki Mama Lola
  21. marts 2014 at 10:15

  Hvor ser det bare hyggeligt ud:) sikke en forkælelse:)

 • Reply
  Binemor
  21. marts 2014 at 10:29

  Det stel er bare super lækkert, især morgenmadstallerknerne drømmer jeg om 🙂

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  23. marts 2014 at 22:14

  Hvor ser det altså skønt ud! Jeg er vild med Ursula (og Jer skønne damer – ville vildt gerne have været med!).

  Både Ursula og Bellino passer så fint ind hos dig. <3

 • Reply
  Louise
  24. marts 2014 at 9:35

  Det var nemlig bare sådan en skøn dag, er stadig meget beæret over at jeg var en del af dagen. Så hyggeligt at mødes med andre damer fra dette "skøre" univers.

  Og Tine, jeg håber altså snart vi ses igen 🙂

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  24. marts 2014 at 9:58

  Samme her – vil meget gerne ses og hygge en dag. <3

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:23

  This leads to the Hulk sequel where rolex submariner replica Hulk takes on the Leader who by then has successfully produced the Humanoids to take over the world and has recruited The Chameleon to louis vuitton outlet capture Hulk for experimentation. A couple of Avenger cameos to fight the Humaniods and you got a great film hermes outlet.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar