Uncategorized

Marrokansk kærlighed….

15. april 2014

Her midtvejs i min give away , vil jeg lige vise Jer 2 af mine egne marrokanske tæpper. Det er blevet sådan en slags kærlighedsforhold for mig.

De er simpelthen så fine. Og det aller bedste ved dem er, at de hver især er unikke. Der findes ikke 2 ens af disse tæpper. Når du har erhvervet dig et tæppe, så er du den ‘eneste ejer, af lige præcis DET design. Det synes jeg er ret cool.

Vi lever i en tid lige nu, hvor det er meget populært at bo med nogle helt specielle interiør designs. En af mine favorit instagramers @nutidensmor tager faktisk ret meget pis på det lige nu, og jeg kan læse mig frem til, at rigtig mange føler sig ramt. Jeg har sandelig også selv følt mig totalt til grin… Heldigvis kun på den sjove måde, men det skaber alligevel tid til eftertanke….

Jeg ved godt det også er en trend at bo med marrokanske tæpper, men alligevel skiller de sig ud hver især, og det gør dem unikke og særlige på en anden måde.

Og her må jeg igen nævne Mark&Waldorf; , de har nemlig også nogle meget unikke ideer til boligindretningen. Først og fremmest via deres smukke udvalg af marrokanske tæpper , men også deres store udvalg til boligen og køkkenet osv osv. Jeg møder ikke kun de sædvanlige mærker, og det drages jeg også imod.

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg også rigtig gerne vil have de lækre og moderne trends, men jeg holder også af, at erhverve mig ting som ikke så mange har, og indrette mig en lille smule skævt og anderledes. Og når jeg går ad den sti, så elsker jeg bare Deres shop.

Hvis du også er forelsket i de her tæpper, så husk at deltage i min Give Away hvor du kan vinde dit helt eget marrokanske tæppe, vinderen trækkes på søndag.

 • Reply
  Maria Ørum
  15. april 2014 at 20:40

  De er bare for lækre 🙂 og nogle skønne farver 😉
  Rigtig god påske

 • Reply
  eva
  16. april 2014 at 18:46

  Smukke smukke tæpper 🙂 og dejligt personligt og farverigt hjem du har :))

 • Reply
  mads
  18. april 2014 at 8:33

  Åh de er jo så skønne de tæpper!!! Jeg krydser alt hvad jeg har på søndag 🙂 hilsen julie pladsbjerg

 • Reply
  Ilona Stet
  18. april 2014 at 14:29

  Love your house! It's so lovely and bright!
  X, from Holland

 • Reply
  Lisbeth H
  19. april 2014 at 10:10

  De er så fine de tæpper….

 • Reply
  Line Otkjær smed
  20. april 2014 at 20:04

  De er altså også smukke de tæpper! Uanset, hvor mange der har dem :0)

 • Reply
  Copenhagen Kiddo
  26. april 2014 at 16:37

  De er sindssygt smukke <3

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar