Uncategorized

Jeg dimser ned af …….

5. maj 2014

Jeg har igen ramt en af de der perioder, hvor jeg ikke skal have alt for mange ting omkring mig….. Nogen perioder propper jeg hylder og vindueskarme med dims og dut, og andre perioder, der skal jeg have mere ro omkring mig.

I disse uger er jeg også i praktik hos skønne Birgitta, indehaveren af Krutterhuset og designeren bag både Krutter og KNAST BY Krutter . Jeg er hos Birgitta på kontoret, og fungere som en slags blæksprutte for hende. Det er vildt spændende, jeg er imponeret over hvor mange bolde hun jonglerer rundt med i sin hverdag. Jeg er smækfyldt med indtryk hver eneste dag når jeg kører hjem.

Men jeg har lang vej, ca. en times kørsel hver vej, så for at jeg kan holde mig vågen når jeg kommer hjem, så begynder jeg ofte på min yndlingbeskæftigelse…. at lave om…..

Det startede med at billedvæggen blev reduceret, i øjeblikket venter jeg også på en ny plakat hertil….. og som dagene er gået, så kan jeg se at hjemmet pludselig fremstår lysere og lysere og mindre dimset.

Her er stadig masser af farve, jeg elsker farve, og jeg SKAL have dem omkring mig, men jeg har også fået nogle mere “rene” områder, og det kan jeg mærke jeg holder af lige nu….

I weekenden blev både den indbyggede reol og fordøren malet i pale tyrkies nuance. Reolen et par toner mørkere end døren. Men det har givet et helt andet look i huset….. Så den gule tråd er pt en blå tråd 🙂

Min kære mormor fyldte også år i weekenden, det fik vi fejret igår, og haven skyder og skyder, og jeg elsker det…..

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  5. maj 2014 at 22:43

  Jeg er vild med billedet af Olde og pigerne. Det er vildt smukt!

  Og fine rolige glimt du viser fra hus og have. Måske jeg skulle komme til morgenkaffe lørdag inden Aarhus? 😉

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  7. maj 2014 at 14:24

  Du bor simpelthen skønt, og det er et herligt generationsfoto du har knipset, så fint… :0)

 • Reply
  Karina Viki
  15. maj 2014 at 7:14

  Hvilket fantastisk sidste foto 🙂 og så kender jeg godt den med at rydde op i dims når hovedet er fyldt med mange andre indtryk, jeg gør det samme – og jeg synes I bor fantastisk uanset, et hjem med liv ikke kun personmæssigt men helt ud på vægge, døre mv det er skønt 😉 spændende med praktikken.

 • Reply
  Lilly
  22. maj 2014 at 11:11

  Herligt billede af din mormor og tøserne :-)))
  Lyder som et spændende sted at være i praktik – jeg er hardcore Krutter-fan 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar