Uncategorized

En dejlig og solrig bededagsferie…

20. maj 2014

Sådan en ekstra fridag, hvor er den dog velkommen. Den lille bededagsferie var skøn, og solrig og fløj afsted. Søndag stod man med sådan en “hvor pokker blev tiden af” fornemmelse i kroppen. Man mærkede virkelig den ekstra dag, men alligevel fløj tiden alt for stærkt.

Vi var på planteskolen og købe tomat- og agurkeplanter, nye stauder til bedene og blomster til krukker på terrassen. Det er en af mine absolut yndlingsdage om foråret, jeg elsker simpelthen at fylde krukker og bede med nye smukke blomster og farver. Samme dag var vi hos vores gode venner og spise aftensmad og hygge.

Lørdag spillede Jesper lidt fodbold, pigerne og jeg spiste frokost hos mine forældre, og søndag stod i havens tegn….. Vupti, så var den lille ferie forsvundet.

Men hey, om 1½ uge, så venter en lille miniferie mere, foråret er simpelthen bare fantastisk.

  • Reply
    A + K = ♥
    20. maj 2014 at 9:28

    Hvor ser det bare hyggeligt ud med havehygge og solskin.

    – Anne

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar