Uncategorized

En rigtig god nyhed om Huggies

20. maj 2014

Huggies vådservietter blev taget af COOPs hylder i starten af året på grund af MI (methylisothiazolinone), der mistænkes for at være allergifremkaldende. Nu lanceres Huggies vådservietter i en ny udgave fri for MI og parabener. Kimberly-Clark, der producerer Huggies, tog mediernes og COOPs tvivl til sig og fremskyndede lanceringen af de nye Huggies vådservietter, som nu kan bruges med sindsro.

Det er en rigtig god nyhed her i huset. For os var det vores foretrukne vådserviet, og heldigvis har vi aldrig oplevet nogle af de allergiske reaktioner, vi var derfor ret kede af det da den blev fjernet. Men samtidig meget glade for at høre, at firmaet gjorde så meget for at opretteholde sit produkt og dets kvalitet.

Nu er de tilbage, og i en 100% forbedret og renset udgave. Huggies våd-servietter består af hele 65 % naturfibre. Det giver en blød og tyk serviet, der er skånsom og ekstra absorberende. Vådservietternes blødhed og pH-afbalancering svarer til at tørre med bomuld og vand, og det gør servietten ideel til den mest sarte hud.

Vi her nu haft blebørn i 5½ år, og Neel bruger også stadigvæk ble, vi er derfor stadig en af de familier der ALTID har vådservietter alle steder. I køkkenet, på badeværelset, i tasken…. Alle steder, og selvom vi forhåbentlig snart bliver fri for bleer, så vil vådservietter fortsat være en del af vores hverdagsindkøb. De er fantastiske i bilen når man er på tur, eller ved middagsbordet, generelt en uundværlig ting for os.

 
På Instagram kører der også en konkurrence jeg kan anbefale Jer at deltage i. Jeg deltager også selv 🙂

 ? Tag et sjovt, sødt og kreativt billede af din egen baby
 ? Hashtag #huggiesdk på Instagram og @huggiesdk
 ? Få mere end 15 likes på dit billede for at deltage i konkurrencen
 ? Et panel vil udvælge det bedste babybillede, så det er vigtigt at der holdes øje med profilen @huggiesdk         på instagram for at se om ens billede er en af vinderne.
 ? Præmien er et gavekort på 1000 kr. til Bilka + 1 års forbrug af Huggies vådservietter. Der kåres i alt 5          vindere.
? Der trækkes en vinder d. 23 juni.

Link til konkurrencen finder du HER

  • Reply
    Sofie
    21. maj 2014 at 9:12

    Jeg er selv indehaver af den frygtelige allergi og er ufatteligt allergisk over for MI. Derfor er jeg RIGTIG glad for, at Huggies har taget dette til sig, for det er virkelig et frygteligt stof. Og selvom I endnu ikke har fået allergiske reaktioner, ville det med stor sansynlighed komme til live i pigernes voksenliv – da det kan tage lang tid at udvikle. jo mere man bruger stoffet, jo kraftigere reaktion, selvfølgelig 🙂 Så hvor er det godt at det ikke længere i deri, så I kan komme igang med at bruge jeres foretrukne mærke igen 😉 Og jeg er glad for at jeg ikke behøver at bevæge mig i en stor bue udenom dem mere 😉

    Stort knus til dig 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar