Uncategorized

Cirkus Benneweis :-)

2. juni 2014

St. Bededag drog hele familien i Cirkus, det er 2 år i træk vi oplever Cirkus Benneweis. Og fornøjelsen bliver kun større.

Sidste år var Neel kun 2 år, hun var meget optaget af det, men jeg havde også fornemmelsen af, at det var en oplevelse hun hurtigt glemte igen. I år var noget helt andet. Vi talte om det i flere dage forinden, der var stor spænding og forventning hos begge pigerne.

Der er en helt speciel og magisk følelse omkring sådan et Cirkus, jeg er ret sikker på det også er den oplevelse Benneweis ønsker man skal tage med sig hjem, og hos os lykkedes det helt sikkert.

Der var dygtige artister, en ret sjov klovn og nogle sjove og springende hunde. Specielt de dygtige artister, oppe under teltets “tag”, var vores piger meget optagede af. De var ret imponerede over både linedans og trapezshow….. Faktisk sad jeg også selv med en lille smule spænding i maven….. De er altså virkelig dygtige.

Vi takker mange gange til McDonald’s for den dejlige oplevelse, vi havde en rigtig dejlig dag 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar