Uncategorized

Nye lyse og nordiske nuancer…

11. juni 2014

Samtidig med der er rod i mit hoved, så forsøger jeg at få virkelig ro i indretningen. Vores hjem har endnu en gang gennemgået “lidt” af en forandring, ikke fordi jeg på nogen måde er træt af farver, jeg elsker faktisk farver, men på hjemmebasen, der havde jeg pludselig brug for ro og lyse linjer. Og mine kære læsere, der efterhånden har fuldt med i nogle år, I ved jo, når jeg sætter mig noget for, så bliver det som regel også udført.

Jeg har brug for de her projekter, de holder mig kørende, de holder min energi og min gejst igang. I en tid som ledig, der har man brug for noget at gå op i, noget at gøre, noget at bruge tiden på…. Så når jeg holder pause i jobsøgningen, så går jeg All In på boligindretning.

Det er derfor lykkedes mig at få solgt rigtig godt ud i både kælderen og i mange af vores møbler, og det gav muligheden for at købe nyt spisebord, og nogle gode gamle klassiske stole til både køkken og stuen.

Jesper er heller ikke gået helt fri, vores store væg i gangen er nemlig også blevet malet, de lækre bolchefarvede striber er væk, og en smuk grønlig nuance præger nu hele væggen. Væggen er næsten 5 meter på det højeste sted, så det her projekt kan jeg desværre ikke selv 🙂

I sidste uge havde jeg besøg af Pia Olsen og Frederikke Heiberg , de lavede en boligreportage for Boligmagasinet, den kommer sandsynligvis først næste sommer, men jeg glæder mig allerede meget. Det er altid en stor ære når et boligmagasin viser interesse for mit hjem, det giver mig et lille “klap på skulderen”, jeg kan godt noget…. Her midt i ledigheden….. Og det er vigtigt med den slags små succesoplevelser.

Jeg spurgte de to dygtige damer til hvad farver der er IN lige nu, og begge holde de på de grønlige nuancer. Pia sendte mig et par farveprøver nogle dage senere, det er ud fra dem jeg valgte den farve til væggen, og det ser knald godt ud….

 • Reply
  Retro, design og lopper
  11. juni 2014 at 12:29

  Suk! Hvor bor du altså lækkert!!!

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  11. juni 2014 at 17:17

  Jeg er helt vild med din nye stil du bor så skønt 🙂

 • Reply
  Anna Svenning
  11. juni 2014 at 17:23

  Det gamle var skønt – men det er det her også. Jeg tager hatten af for din ihærdighed!

  Kh
  Anna

 • Reply
  Karina Viki
  11. juni 2014 at 19:59

  Flot som altid! Du kan bare det der med indretning – så smukt! 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  11. juni 2014 at 20:51

  Flot 😀
  Elsker, at du også kører stilen med forskellige stole om spisebordet – det giver altså noget til rummet. Mine kan ses her http://venterpaavin.blogspot.dk/2014/04/boligglimt-stue-edition.html

  – Anne

 • Reply
  Mit element
  11. juni 2014 at 21:16

  Jeg tager hatten af for din mand, som er med på hvert af dine projekter…klap på skulderen til ham , – og dig Louise for den personlige stil.
  Jeg kom til at tænke på 70'er stilen, der er enkelte elementer som jeg synes ku pege den vej…men det er måske "øjet der ser"…

  // Rikke //
  Mit element

 • Reply
  Lisbet N
  12. juni 2014 at 11:17

  Super lækkert:-)

 • Reply
  Mor og co.dk
  13. juni 2014 at 16:58

  Elsket din gå på mod.. Du er sej Louise. Elsker din nye stil med kolde farver og dansk desigen..

  Knus fra Maria // http://www.morogco.dk

 • Reply
  Mille
  17. juni 2014 at 18:07

  Kære Louise – har virkelig tænkt på dig i forhold til ledigheden – håber der snart gemmer sig et lækkert job til dig. Det er så mega sejt du holder dig igang og nyder at indrette- måske du selv skulle være stylist?? 😉 det ser i hver fald godt ud- jeg. Jeg ville ønske jeg havde din energi på det punkt, pt flyder mit sofagulv og helt ærligt trænger her til en kærlig hånd- jeg synes det er inspirerende at følge dig – Kh Mille

 • Reply
  Louise
  19. juni 2014 at 12:07

  Kære damer, piger om i vil…. Tusind tak for Jeres søde kommentarer og tanker, jeg har netop udgivet et indlæg, som i den grad er besvarelse på flere af Jeres spørgsmål. Der er utrolig mange tanker i mit hoved lige nu, og jeg vil forsøge på bedste vis at få dem organiseret en smule….. Men det er søde kommentarer som disse, der efterhånden har skubbet mig mere og mere ud i de tanker jeg har fået.

  Af hjertet tusind tak…. er spændt på om det kan bringe mit noget med tiden.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar