Uncategorized

Tankestrøm og gode stunder…..

19. juni 2014

Jeg undskylder på forhånd hvis det her indlæg bliver lidt rodet, men jeg har så mange tanker i hovedet, og jeg vil i første omgang bare gerne have dem ud….

Sommeren har været over Danmark i en længere periode, og det er helt helt fantastisk, haven har en ny lille spire hver eneste dag, endnu en blomst er sprunget ud, nogle er endda allerede afblomstret, men kun for at blive overtaget af andre smukke farver. Jeg er fuldstændig i mit es når jeg befinder mig i mit hjem, i vores have i vores trygge rammer. Billederne her til indlægget viser de sidste dages gode stunder, dem som jeg værdsætter rigtig højt, og som virkelig holder mig kørende.

Men som i også fornemmer på mine tidligere indlæg, så begynder ledigheden også at have nogle kraftige indtag i min ellers så positive tankegang. Som uddannet kontorassistent har jeg erfaret, at vi er rigtig rigtig mange jobsøgende i dette felt, og muligheden for at slippe gennem det berømte nåleøje, den er virkelig ikke særlig stor. Jeg har været god til at finde nogle spændende praktikpladser, til at udvide mit netværk, til udnytte alle de muligheder jeg synes jeg har…. Men alligevel er det stadig ikke lykkedes at finde en løsning vi kan leve af….

Inden for de sidste uger, der har jeg fået 3 mails, fra 3 helt forskellige mennesker, helt uafhængigt af hinanden. Og alle 3 har de en fælles agenda, de mener helt sikkert at jeg, som menneske, har en masse kreativt at byde på. At mit drive og min måde hvorpå jeg formår, at udskifte en hel indretning på, det kunne andre måske godt tænke sig at lære noget af.
Jeg sælger altid ud af det vi har, og på den måde har vi aldrig en merudgift på de køb jeg gør. Vores lille minimale rådighedsbeløb, det kommer aldrig på tale, det bruger vi på ingen måde til vaser, puder og møbler….

Jeg har svært ved lige at se, hvordan og hvorledes jeg skulle starte op, som en lille freelance kreadame, der gerne vil hjælpe andre…. Men jeg tænker meget på det, og jeg tror, at jeg vil finde noget hjælp, til at få organiseret alle de tanker jeg har. Måske findes der faktisk et job til mig, som jeg selv kan kreere og strukturere så andre mennesker kan få glæde af det.

På de 3 år hvor jeg har blogget, der har vores hjem taget en drastisk ændring mere end 4 gange. Der har været boligreportager forbi de fleste af gangene, så jeg har det dokumenteret i magasiner. Det er så skægt at se, for mig…. For andre, der forstår jeg godt, at det kan virke en smule forpustende, at vores indretning aldrig når at blive personlig.

Men sådan er det virkelig ikke, jeg kan bare ikke lade vær. Jeg ser en ide, en opstilling, et hjem, en vase eller hvad det end måtte være, og hvis det på nogen måde er muligt for mig, så for får jeg ideen udført. Når det kommer til at udføre en ide, så har jeg ubegrænset energi. Jeg kører gerne kl. 22.00 efter en lampe, maler en væg eller går igang med at flytte rundt. Og når jeg sælger ud på min salgsprofil, så pakker jeg ned og render på posthuset i et væk. Det giver mig energi og indhold i en hverdag, som ellers kunne være meget meget trist.

Instagram og blogland har også gjort, at jeg i min ledighed alligevel har følt mig som en del af et fælleskab, at jeg konvertere med andre mennesker dagligt. Det, at jeg har valgt at dele min hverdag med Jer, det har givet mit utrolig meget over årene.

Og som i næsten kan læse, så har jeg fået denne spændende tanke ind i mit hoved, nu gælder det om at få rigtig styr på den tanke, finde ud af præcis hvilken retning jeg skal starte ud, og finde de rigtig mennesker der kan guide mig….

Jeg håber I vil tage godt imod dette indlæg, det er med en lille klump i maven jeg trykker UDGIV…

 • Reply
  Susanne Jørgensen
  19. juni 2014 at 13:33

  Det ville da være ærgerligt at sidde om 20 år og tænke: hvorfor prøvede jeg ikke!
  Så spring da ud i det – du får jo ikke mindre end du har i dag:-)
  Et lille puf i din retning herfra / Susanne

  PS: det er din "skyld", at mit klinkegulv er epoxy malet i en skøn blå farve. Jeg kørte endda til Hedensted efter maling, skønt det er mere end 100 km hjemmefra:-) 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  19. juni 2014 at 13:40

  Hvor er det bare spændende! Held og lykke med ideen, hvad end den går ud på, håber jeg den bliver ført ud i livet netop som du håber 😀

  – Anne

 • Reply
  Anne-Sofie Lindberg
  19. juni 2014 at 13:55

  Tror på dig og håber du finder på noget som gør dig glad – hver dag. Sådan et arbejde skal man nemlig have.

 • Reply
  Anna Svenning
  19. juni 2014 at 14:13

  Jeg ELSKER dit drive! Og jeg er sikker på, at du kan finde noget jobmæssigt at bruge det på. Jeg kan sagtens følge dig i din jeg-kan-ikke-lade-være. Og det tror jeg, vi er mange her i Blogland, der kan. Sådan har jeg det jo med syningen!

  Kh
  Anna

 • Reply
  Maiken
  19. juni 2014 at 15:12

  Jeg har flere gange tænkt samme tanke. Nemlig at du – hvis du har modet – har så meget drive i forhold til at realisere indretning og interiørmæssig omforandring at du måske kunne bruge det til at skabe dit eget job. Faktisk kan jeg huske, at vi skulle starte samtidigt på job efter barsel, og har derfor tænkt mange tanker omkring din jobsituation. Og nok navnligt fordi jeg selv havde en periode i efteråret, hvor jeg søgte job, og huske hvor langt tid du havde været i situationen.

  Jeg har arbejdet med iværksætteri i flere år, og ved du kan kontakte dit lokale erhvervscenter i kommunen, som kan henvise til iværksætterprogrammer. De kan givetvis henvise til Væksthus Midtjylland (eller du kan tage direkte kontakt), som sikkert udbyder iværksætterkursus og sparring fra fx. revisor, jurist mv. Sådan fungerer det i hvert fald i Nordjylland, så mon ikke det også er sådan i Hedensted og Midtjylland?

  Der burde ikke være problemer med at følge et iværksætterforløb, mens du er på dagpenge. Typisk er det en ugentlig aften, og du vil stadig stå til rådighed for arbejdsmarkedet. De fleste bruger et iværksætterforløb til at blive afklaret omkring, hvad det kræver at starte op og om motivationen er der. Så længe du ikke opretter et CVR skulle du stadig have dagpengeret.

  Du må altså meget gerne skrive til mig eller ringe – for så kan jeg godt fortælle lidt mere om hvordan systemet fungerer og mine erfaringer ift at understøtte iværksættere. Ellers kan du jo måske også spørge Julia Hausfrau, som jo er startet op flere gange. 🙂

  Og et sidste ord om dit drive. For lang tid siden var jeg skeptisk overfor dig, men med tiden har det ændret sig til stor respekt for din energi og handlekraft. Det er din styrke, og hvor fedt ville det ikke være at gøre det du drømmer om og er god til?

  Held og lykke med det hele.

 • Reply
  Helena
  19. juni 2014 at 17:45

  Har fulgt din blog længe og elsker simpelthen dit gåpåmod. Jeg synes helt bestemt du skal følge dit hjerte, er sikker på det nok skal bringe noget godt for den kommende fremtid.

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  19. juni 2014 at 21:29

  Rigtig godt indlæg! Godt at du trykkede udgiv 🙂 jeg synes at du skal følge dit hjerte og mærke efter hvad der er rigtigt for jer og jeres familie. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke i fremtiden 🙂

 • Reply
  Snullemor
  19. juni 2014 at 21:41

  Jamen, jeg kan slet ikke se dig i et kontorjob – indretning er da helt klart dit kald.
  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke. Du er et af de mest energiske mennesker jeg har kendskab til… havde man dog bare den energi du har ; )
  Just do it!

 • Reply
  Dorthe Baasch Søndergaard
  19. juni 2014 at 22:28

  Du er sej. Gør det !!!!!

 • Reply
  betine
  20. juni 2014 at 8:12

  Gør det! Du kan!!!!!

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  20. juni 2014 at 15:02

  Jeg kan simpelthen ikke slippe den tanke , at alle de mennesker de følger dig, og evt. også besøger dig i forbindelse med en ny boligreportage, måske har nogle forbindelser, der kunne hjælpe dig i den rigtige retning… Jeg håber projektet lykkedes for dig, for jeg elsker alle dine input… Thumbs up, og gode energier herfra.. :0)

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  20. juni 2014 at 23:07

  Min første tanke var også "Afsted med dig på et iværksætterkursus", men jeg kan se, at Maiken allerede har givet gode råd hertil! 😉

  Jeg vil også mene, at dine muligheder er mange, hvis du tør tage springet ud i noget helt andet end din kontoruddannelse 😉 Pøj pøj 🙂

  Maja,
  Conner's Nest…♥

 • Reply
  Mie
  21. juni 2014 at 8:39

  Sejt Louise! God vind til projektet her fra 🙂

 • Reply
  Mette M
  21. juni 2014 at 18:23

  Spændende indlæg – jeg håber du finder din vej. Mon ikke der er andre iværksættere du kender, eller kan komme til at kende ;), som vil dele deres erfaringer

 • Reply
  Louise
  24. juni 2014 at 11:18

  Tusind Tusind tak for Jeres søde og lange svar, jeg har modtaget flere mails privat også, og har fået dejlig respons på indlægget her….. Tankerne drøner stadig der ud af, og mine energi er ikke helt i match med det lige nu…. jeg er ved at finde lidt ferie mood, og tænker jeg må taget godt fat i det her til efteråret….. I fortjener et personligt svar hver og en, og det skal nok komme…. Det lover Jer.

  Men tusind tak for jeres opbakning so far

 • Reply
  Lisbet N
  27. juni 2014 at 20:44

  "Actually, I can"
  God lille sætning, jeg så på pinterest i dag:-)
  Held og lykke herfra!
  Kh Lisbet

 • Reply
  Mirjam Theresa
  28. juni 2014 at 14:32

  Spændende at høre dine tanker om indretning – og forstå drivkraften 🙂 Her er jeg anderledes omkring indretning. Jeg inspireres naturligvis også af ting jeg ser ind imellem, men har meget mere en idé om min indretning som noget mere statisk og som noget, der skal udtrykke hvad eller hvem jeg er – og når de ideelle ting er fundet skal der helst ikke ændres for meget på det 😉 Det er meget sjovt, hvordan det kan være så forskelligt fra person til person. Til gengæld begynder jeg også at tænke mere og mere på det her med at få et flow ud af huset også, for trods hensigterne her om det statiske, bliver der købt ret meget nyt ret ofte 😉

  Jeg synes det lyder spændende med dine tanker om fremtidigt arbejdsliv og ønsker dig alt muligt held med det 🙂

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Tina
  26. juli 2014 at 19:42

  Jeg hepper på dig Louise! Det er så hyggelig å følge deg på IG og her. Dt er klart du må bruke din kreative energi også jobbmessig. ♡

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar