Uncategorized

Skolestartskampagne….

1. juli 2014

Klar, parat….. skolestart….. Lige om lidt i hvert fald…..

I husker måske for nogle måneder siden, hvor jeg skrev om, at Merle skulle starte i førskole, tiden flyver simpelthen så stærkt, og lige om lidt, så starter altså den “rigtige” skole….

Det er ret mange små detaljer og finesser der skal i hus. Såsom bogbind, blyanter, viskelæder, penalhus, notesbøger, blokke osv osv….. Hos Søstrene Grenes kan man simpelthen finde det HELE. De kører den næste måneds tid en “skolestartskampagne”, hvor de tilbyder et virkelig fint og stort udvalg til alle de søde skolebørn. Og der er meget forskelligt til både piger og drenge. Du kan se hele deres E-bogs katalog lige HER. Så er du ligesom klar til et besøg i den nærmeste Søstrene Grenes.

For nyligt fik vi sådan en tyk bog “mit barn skal starte i skole”. Der er utrolig mange ting at forholde sig til, både som barn og som voksen. Vi mærker også på Merle, at det er ret stort det der snart skal ske. Hun glæder sig helt vildt, det er tydeligt, men samtidig mærker vi også en lille utryghed ved alt det nye. Førskole børnene flytter lokaler til SFO’en og der er meget snak om alt det der snart skal ske.

For mig er det vigtigt at skabe ro og trygge rammer for Merle og for hendes nye start i livet, vi prøver derfor at forberede det bedste vi kan, og planlægge det hele i god tid. Derfor elsker jeg også at Søstrene Grenes laver sådan en kampagne allerede nu. På den måde kan vi være i god tid med alt den materielle forberedelse, således vi har god tid senere på sommeren, til at forberede hende på den mentale forandring.

 • Reply
  Karina Viki
  1. juli 2014 at 17:22

  Kan ikke være mere enig – vi fik styr på både taske, penalhus, blyanter mm, madkasse og vandflaske i går, så mangler kun et par småting – selv computer er der styr på (de skal alle have med fra dette skoleår). Det er bare så vigtigt at der er ro omkring starten på et langt skoleliv 🙂

 • Reply
  Charlie
  1. juli 2014 at 19:38

  Sikke nogle lækre kampagnebilleder – jeg får da helt lyst til at hamstre kontorartikler (til mig selv altså :-). Held og lykke med skolestart (men inden da må i have en dejlig sommer) 🙂

 • Reply
  AvMeg
  6. juli 2014 at 23:10

  De har så mye fint. Jeg er glad for at vi har den butikken her i Norge også, og jeg har kjøpt meg noen nye blyanter og en ny notatblokk 🙂
  Lykke til med skolestarten til din lille pike 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar