Uncategorized

#skabgodeminder

13. juli 2014

Igår var vi en tur i Odense Zoo, og vi havde en helt forrygende dag. Vi havde aldrig været der før, så det var en ny og spændende oplevelse for os alle 4. Parken er flot, velpasset og dejlig naturagtig. Og det var muligt for os, at komme rundt på gåben, uden de mindste fik trætte ben. Der var små legepladser hele vejen rundt, som også vakte stor begejstring. Faktisk er vores piger, som alle andre børn, nok ikke helt vildt engagerede i dyrene ret længe af gangen. Ofte putter dyrene sig også bagerst i deres afskærmning, eller ligger og slumrer i skyggen. På den måde er det rart for børnene, at møde noget leg og udfordring undervejs, så deres samlede oplevelse bliver rigtig god.

Idag har vi siddet og set billederne sammen, og man kan mærke dagen har gjort indtryk, de kunne huske præcis hvad vi så hvor, hvordan dyrene opførte sig da vi kom forbi, hvor vi fik is og hvilke legepladser der var bedst.

Ribena har i øjeblikket en konkurrence kørende på instagram, hvor de opfordrer folk til at skabe gode minder. Jeg er ret vild med den slags konkurrence. Det er minder og samvær der er i fokus, og det er vigtigt i en travl hverdag.

Nederst i indlægget her, kan du se hvordan man deltager.

Vi har i hvert fald haft en dag vi som vi putter i kategorien #skabgodeminder.

 • Reply
  Libbie
  14. juli 2014 at 10:09

  Dejligt indlæg Louise. For ja det handler nemlig om at vi skaber gode minder for os selv og vores børn. Jeg har faktisk netop postet et indlæg lidt i samme kategori eller måske et der vil skabe stor debat…
  Tak for tip om # det skal spammes 🙂
  kh Libbie

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar