Uncategorized

24 timer i København…… del 1

17. juli 2014

Vi har netop tilbragt 24 timer i skønne skønne København. Det har været et helt ubeskriveligt døgn. Det har været det bedste vi længe længe har oplevet. Også derfor jeg simpelthen synes det fortjener 2 indlæg.

Merle har været der ‘en gang da hun var ret lille, og Neel har aldrig oplevet København, så det var med stor stor spænding i maven, at vi vendte snuden mod vores hovedstad.

Vi har boet på HOTEL SCANDIC COPENHAGEN, lige midt i storbyens skønne liv.

Det var en meget positiv og minderig oplevelse for os som familie. Scandic har børnene i fokus, og det var vigtigt for os. Det skal være rart for børnene når vi gør noget, ellers duer det ikke.
Allerede ved indtjekning får man udleveret et børnekit. Det er bestående af tegneredskaber, malebøger, lækre sunde snacks, regnslag og solcreme. Det i sig selv, synes vi, er ret fantastisk. Regnslag havde vi overhovedet ikke tænkt på, og vi ved alle, at det altid er møg dyrt at købe i diverse forlystelsessteder. Heldigvis slap vi får regnvejr på vores dejlige tur, men det er bestemt ikke alle forundt i det danske sommervejr.

Vores værelse var også en cool oplevelse. For det første boede vi på 15 etage…. WOW…. vi var alle meget betagede af den smukke udsigt, vi kunne se det meste af København, og havde vi boet der en weekend, så havde vi også haft Tivolis fyrværkeri på 1. parket….

Værelset var stort og rumeligt, og opdelt perfekt med plads til både børn og voksne. På den måde var der også lidt plads til forældre tid da pigerne var gået omkuld….. Både senge, badeværelse og indretning var i høj standard…. Vi kan faktisk slet ikke få armene ned…..

Scandic har indgået særlige billetaftaler med mange af Danmarks bedste attraktioner og forlystelser, hvilket giver familier mulighed for at købe billet på hotellet – i mange tilfælde med ekstra fordele, fx rabat og spring køen over. Gå på opdagelse i Deres Danmarkskort og bliv inspireret til alt det, som Danmark tilbyder af attraktioner og forlystelser. De vil alle ligge i nærheden af Scandig hotellerne i Danmark. Læs om det lige HER .

I næste indlæg skriver jeg om alt det vi faktisk nåede i vores skønne 24 timer i København.

  • Reply
    www.signes-sysler.dk
    17. juli 2014 at 21:52

    Hvor lyder det fedt. Vi har også lige været i København, men vi boede på scandic i Hvidovre. Det har da tydelig vis slet ikke samme standard. Glæder mig til at læse om jeres oplevelser 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar