Uncategorized

Glimt af forandringer…

7. august 2014

Sommeren går på hæld, og det er vidst på tide, at puste lidt liv i det visuelle blogunivers igen….. Ugerne før ferie knoklede vi løs med køkkenprocessen, i ferien trak vi næsten stikket, og nu hvor hverdagen har meldt sig, så begynder de daglige gøremål så småt at dukke frem igen….. Heldigvis har vi endnu en uges ferie til gode, vi stikker en tur til Tykiet her sidst på sommeren, og vi glæder os….

Men faktisk nåede jeg at lave en masse lækre forandringer i foråret, jeg fik malet et par vægge her hjemme, skiftede spisebordet, og har i den grad også fået ryddet ud i en masse af mit dims. Min instagram salgsprofil har været glødende, og det har været så dejligt at få solgt ud. Jeg havde simpelthen alt for meget lækkert som slet ikke blev brugt. Så nu forsøger jeg, kun at bruge de ting jeg holder mest af… lige nu 🙂

I stuen malede jeg denne helt fantastiske farve, den skulle ligne dyrups farve artiskok, men min lokale farvehandler har ikke Dyrup i sit sortiment, og det var derfor lidt af en udfordring at ramme….. Det lykkedes heller ikke helt, men heldigvis er jeg vildt glad for den farve det endte ud i…. Det kostede mange blandinger, snakke og tørren med føntørrer undervejs…. Tak til Minet farvehandler for altid at tage mine udfordringer op.

På væggene har jeg også fået lidt nyt, under vores tur til København havde jeg naturligvis et par butikker jeg bare MÅTTE forbi, og en af dem er favoritten Stilleben, jeg så det smukkeste foto taget i Detroit. Jeg kunne simpelthen ikke få det foto ud af mit hoved, og måtte bare bestille det et par dage efter vores hjemkomst. Historien om Detroit er en sørgelig sag, og jeg beundrer det kunstværk der er udført for at skabe lidt fokus på byen…. Og samtidig så jeg bare så meget af mit eget univers i det her foto…. Det sjove og skøre og farverige, og så det helt pæne og hvide ved siden af….. De to verdener jeg altid balancerer imellem.

Haven leverer også stadig den ene fine lille buket efter den anden, hele farveskalaen er repræsenteret i hver lille buket. Jeg elsker dem…..

Imorgen skal jeg besøge den ene af mine kommende arbejdspladser….. Spændende….. Det glæder jeg mig til at fortælle mere om 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  7. august 2014 at 10:48

  Så smuk en farve du har fået frem – beundrer dig virkelig for altid at få udført mange af dine ideer, det halter lidt her hjemme 🙂

 • Reply
  Anne-Mette
  7. august 2014 at 14:29

  Ser så dejligt ud alt sammen…
  De små tykke spøgelser hvor kan man køb dem?
  mvh
  Anne-Mette
  Den glade bondekone.blogspot.com

 • Reply
  Mie
  7. august 2014 at 18:13

  Flot, flot, flot! Og glæder mig også til at høre mere om dine nye arbejdsforhold 🙂

 • Reply
  Raastof
  7. august 2014 at 19:33

  Det er også bare helt fantastisk det foto. Virkelig.

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  7. august 2014 at 19:40

  Super skønt…. 🙂

 • Reply
  Louise
  7. august 2014 at 19:48

  karina Viki – tak for de søde ord, jeg kan ikke forklare hvorfor vi altid når så meget, en passion jeg simpelthen ikke kan undertrykke 🙂 Jeg elsker det bare.

  Anne-Mette – de fine spøgelser er fra Anders Arhøj, prøv at google, de kan købes mange steder.

  Mie – Tak kære du, det blir spændende

  Raastof – Ja det er det bare, jeg elsker det

  Heidi – tak 🙂

 • Reply
  Hej Hanse
  8. august 2014 at 22:43

  Love your home, your relaxed style, your inspiring Blog! Greetings from Hamburg, Ulli

 • Reply
  Copenhagen Kiddo
  10. august 2014 at 16:07

  Du har virkelig et smukt hjem <3

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar