Uncategorized

Første skoledag…..

13. august 2014

5 år gammel, 6 år til oktober…. Mit første fødte barn, min store smukke dejlige datter, som stadig også er min lille skrøbelige pige…… Kært barn med mange navne….

I mandags havde vores smukke Merle første skoledag. Og som billedet tydeligt viser, så var hun ikke til at skyde igennem. Sej og stolt og helt på toppen….. Vi havde en rolig morgen, og mødte ind på skolen kl. 9.00, kun en time måtte vi forældre være til stede, resten af dagen var kun for børnene.

Da vi hentede hende var hun stadig i højt humør…. Omend en smule mere tænkende….. De har jo heldigvis gået i brobygning siden marts, og er derfor mere trygge ved hinanden, end mange børn der først mødes på denne dag…. og det kunne mærkes. Men mange tanker er alligevel sat som små frø…. Det kunne vi også mærke.

Som forældre var vi heldigvis helt trygge ved dagen, og det var med til at gøre forberedelse, snakke og i det hele taget ALT, meget meget sjovere…..

Nu er skolelivet startet, sådan for alvor…. GISP……. Hun er klar, hun er sej og hun står foran en hel masse nye udfordringer… Men heldigvis, så er vi her, lige bag ved, ikke til at klare de svære opgaver for hende, men til at være der, støtte og ALDRIG slippe den lille hånd :-)…..

 • Reply
  Maj
  13. august 2014 at 9:09

  Så stolt og fin!
  Skøn kjole :-).

 • Reply
  Livsglimt
  13. august 2014 at 18:10

  Så fint beskrevet. Tillykke med skole-pigen:-)

 • Reply
  angie
  13. august 2014 at 19:49

  sooo süß ist das schulkind!!! liebe grüße von angie aus deutschland

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar