Uncategorized

illustration fra Bygarmi

12. september 2014

Jeg har fået de fineste illustrationer, de er fra ByGarmi . By Garmi er et site hvor forskellige designere sælger deres originale illustrationer og plakater. De findes i flere forskellige størrelser, dem jeg viser her er begge i A4, men de findes også i A3.
På ByGarmi finder du billeder der passer både til den lidt skæve indretning, til det mere strømlinede og til de kære små. Jeg har flere forskellige farvoritter, men den helt klare er BLUE BOBBLE som ses på billedet her over. Den er så lækker i sit udtryk, flot i farverne, og ramte mig bare lige i hjertet. By Garmi var så søde også at sende mig SUNSET som står forrest på nedenstående foto. 
Jeg kan godt li at have billeder stående sådan på gulvet, det skaber en anden form for stilleben, knap så “pænt”, og det er hurtigt at lave om på og lave en anden stemning med.
Kig forbi ovre hos ByGarmi , jeg er sikker på der også er noget I vil synes om 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar