Uncategorized

Mine malede vægge….

12. september 2014

Vores malede vægge er blevet en slags niche for mig…… Det er ligesom “det jeg gør” samtidig med at jeg naturligvis dagligt dimser rundt…..

Før vores ferie så jeg et smukt billede på @retrovilla , Mette Helena skrev noget om sorte vægge. Skide flot billede og jeg var fluks klar på at male en væg…. Skrev lidt med Mette Helena om hvilken væg jeg skulle male, om den fungerede med dem jeg havde osv osv….. Men inden jeg fik set mig om, så lå jeg under sydens palmer i Tyrkiet, og tænkte ikke en pind på malede vægge….

Nu er vi hjemme i hverdagens ræs, og mit indretningsgen og behov for forandringer har igen indtaget mig for fulde gardiner…. Og igår blev lyserød væg til koksgrå væg.

Valgte ikke at male væggen helt sort. Sort er flot, men en smule hårdt synes jeg, så derfor faldt valget på denne koksgrå, den har et køligt blåt skær over sig, og jeg er vild med den….

 • Reply
  Maj
  12. september 2014 at 13:45

  Jeg synes det er smukt!
  Fantastisk farve.

  God weekend 🙂

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  12. september 2014 at 16:04

  Det ser rigtig godt ud. :0)

 • Reply
  Livsglimt
  12. september 2014 at 18:48

  Billedet af de to malede vægge sammen er smukt

 • Reply
  Josephine Alba's mutti
  12. september 2014 at 20:49

  Ja, det sort rigtig godt ud, og de to farver sammen gør altså et eller andet. Ser godt ud!!
  Er altid så nysgerrig på hvad din kære mand siger til alle dine skønne påfund og ideer;-) ?

  God weekend

 • Reply
  Christina Lyngaa
  12. september 2014 at 22:14

  De ser rigtigt god ud, skøn idé! 🙂

 • Reply
  Maria Louise Rytter
  13. september 2014 at 12:57

  Ih, og så gik du for den koksgrå – det ser rigtig godt ud Louise 🙂

  KH Maria (www.meremaria.dk)

  Ps: Jeg foreslår dig lige rent teknisk, at man når man skriver kommentarer kan vælge at skrive navn og netadresse ind. Som det er nu logger jeg ind med min private googlekonto for at kunne kommentere her ved dig, da min blog ligger på eget domæne. Det ville være rigtig rart at bare kunne skrive sit navn og web.adr 🙂

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:24

  Maria, hvordan sætter man den op til det???

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:25

  Tusind tak, er også godt tilfreds 🙂

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:25

  Tak for det Heidi, vi er også glade for det 🙂

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:26

  Livsglimt, tusind tak, jeg er også glad for farvesammenspillet mellem malede vægge. Det er svært faktisk at begrænse sig.

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:27

  Josephine, det er der mange der er nysgerrige på, det nemmeste var at give ham sin egen profil… Men teknik i den forstand, det gider han slet ikke….. Og forandring, det er han også ret ligeglad med… specielt når jeg bare gør, og han ikke behøver hjælpe 🙂

 • Reply
  Louise
  14. september 2014 at 22:27

  TUsind tak Christina

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  15. september 2014 at 8:12

  Det ser så fint ud Louise 🙂 gid jeg kunne overbevise min mand!

 • Reply
  Libbie
  15. september 2014 at 11:22

  Jeg synes også det ser rigtig godt ud

 • Reply
  Mie
  22. september 2014 at 21:48

  Ser så godt ud, jeg kan også bedre lide det koksgrå udtryk, da det sorte bliver meget hårdt i det – i hvert fald til et hjem. Vi skal også have en mørkegrå eller koksgrå væg i stuen, den ide var sjovt nok nemmere at sælge til manden, end en lyserød væg 🙂

 • Reply
  Lusekofte
  12. januar 2015 at 19:32

  Hej! Kan jeg spørge dig om du har en farvekode til den lysegrønne væg man lige skimter der? Har malet en væg tre gange nu, og den bliver bare ikke rigtig, men tror det er noget ala den lysegrønne væg på billede to jeg gerne vil have 😉 På forhånd tak!

 • Reply
  Oline
  20. marts 2016 at 14:55

  Kan du huske farvekode på din flotte koksgrå væg?

  • Reply
   Louise
   5. april 2016 at 8:14

   Hej Oline

   Nej desværre ikke, den er hjemmeblandet i sin tid 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar