Uncategorized

Fra ‘et til to børneværelser….

30. september 2014

Faktisk flyver tiden så stærkt i øjeblikket, at jeg næsten ikke kan følge med.

Jeg er startet på begge mine nye jobs, jeg lærer nyt 2 forskellige steder, og jeg er simpelthen så mentalt træt….

Men samtidig, så har vi en proces her hjemme, som vi ikke rigtig kan skubbe foran os ret meget længere.

Vores piger har nu delt værelse i snart 4 år. Det store værelse ligger på 1. salen, og ligeså gør vores soveværelse og et lille toilet.

Efter vi fik det nye køkken, og en ny åbning ud til haven, så åbnede der sig en mulighed for, at vi kunne rykke soveværelset ned i vinterhaven, som ses på billedet herover, og pigerne på den måde kan få hver deres værelse på 1. salen.

Vi kan mærke at der opstår flere og flere konflikter imellem dem, de har behov for et sted der er helt deres eget. Vi har hele tiden haft vinterhaven som legerum, og så værelset oven på. Men alt har været fælles, og det har/er ikke rigtig en mulighed at trække sig, og bare lege sin egen leg, hvis det er det man ønsker.

Vi har over de sidste uger luftet ideen for pigerne, og især Merle er helt vild efter sit eget rum. Ikke fordi hun ikke gider Neel, men fordi hun bare gerne vil have noget der er HENDES. Hun er også begyndt i skole nu, der er legeaftaler med hjem, og der vil opstå flere og flere situationer, hvor det bare ikke længere er optimalt at dele rum.

Så nu er beslutningen taget, vi indrager vores smukke vinterhave til soveværelse, og pigerne får hver deres.

Mine indretningstanker kører for fulde gardiner, jeg surfer rundt efter inspiration, og vi snakker og snakker og snakker om hvordan det hele skal gøres…..

I weekenden tænker jeg vi går igang, og det bliver rart. Jeg må videre fra tanke til handling, jeg må få udført noget af alt det i hovedet….. Så der igen kan blive plads til alt det nye information på arbejde 🙂

Det er selvfølgelig lidt vemodigt, vi elsker rummet – som nu bliver soveværelse – vi vil pludselig sove noget længere væk fra pigerne, og rent praktisk skal der ske en del forandringer…..

Men samtidig kan jeg også se mange positive ting i det….. I hvert fald glæder jeg mig til processen over de næste mange uger….. som forøvrigt også lige indeholder 2 fødselsdage…..

 • Reply
  Maj
  30. september 2014 at 17:50

  Spændende!
  Vi går selv med lignende tanker.
  Vores unger har hvert deres værelse i den nederste etage af huset, hvor vi også har soveværelse.
  Solbjørgs værelse er bare så småt, så vi overvejer at overlade soveværelset til hende.
  Der kan bare ikke rigtig passes en stor seng ind i hendes værelse på fornuftig vis, så det vil betyde at vi skal rykke på første sal, hvilket vil sige at der kommer en hel etage imellem os og børnene. Altså to trapper.
  Jeg ved ikke helt, om jeg er klar…

  Jeg kan godt forstå I glæder jer til projektet. Det skal nok blive lækkert! Jeg glæder mig til at følge med :-).

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  1. oktober 2014 at 12:50

  Det lyder superspændende, glæder mig til at følge processen…. :0)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar