Uncategorized

Juletræet med sin pynt…. & en smuk ny julefod

1. december 2014

Kalenderen skriver 1 december, og traditionen tro, så er vi klar med juleudsmykning i hele huset.

Lørdag formiddag drog vi ud til en lokal bondemand, legede mellem granerne, beundrede de smukke træer, og udvalgte det helt særlige træ, som skal pryde vores december måned.

Pigerne havde en fest, de legede hule og forhindringsbane rundt imellem træerne, de snakkede med små gårdkatte og af bondemanden fik de deres helt eget lille bitte træ.

Resten af lørdagen pyntede vi træ og gjorde klar til julemåneden….. Den kolde vind og de frostklare morgener har også gjort, at jeg er helt klar…. Nu er det jul….

Vores træ har i år fået en ny juletræsfod, og den er virkelig virkelig fin….. Julefoden hedder Julefod by JP & Henrik of Ikon North.

Det er første år deres smukke design skal ud og stå i de danske hjem. Og den nyhed vil jeg meget gerne være med til at sprede.

I mit barndomshjem husker jeg, at min mor hvert år forbandede juletræsfoden langt væk, vi havde flere forskellige, men ingen af dem var hverken kønne eller særligt stabile, og ingen af dem kunne holde ret meget vand.

Her i huset har vi også haft et par stykker, de første år en tønde, fordi vi købte træ i potte, men siden vi har fået børn, så er det et stort træ hvert år. Vi er blevet meget glade for, at have juletræet inde hele december, men det kræver, at man har en fod der har plads til masser af vand. Foden her er både smuk, æstetisk og praktisk. Vi er meget meget glade for den.

Julefoden findes i mange forskellige træsorter, så der findes en til et hver ønske.

Foden kan frem til d. 6 decmeber købes på Kickstarter hvor der er en fin video omkring foden, og også en del penge at spare, men det er kun frem til d. 6 december. Efterfølgende vil foden kunne findes på Etsy under Ikon North .

 • Reply
  AvMeg
  1. december 2014 at 21:52

  Fin artikkel om deg i Boligliv. Lekre bilder. 🙂

 • Reply
  Finn og Eva
  2. december 2014 at 8:04

  Sjovt og dejligt som traditioner er så forskellige, vores træ kommer altid først ind i stuen d 24 december om formiddagen og så går børn og voksne amok med julepynten så den står klar til eftermiddagskaffen hvor vi samles og hører Det kimer nu til julefest i fjernsynet og så er det endelig jul og huset dufter af andesteg og rødkål:) Eva

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  2. december 2014 at 21:39

  Herlige billeder, og sikke et smukt træ… Og en superfin artikel i Boligliv…. 🙂 Jeg er vild med Ferm Livings juletræstæpper, og skal i morgen selv ud og investere i et, det har været et ønske i lang tid. :0)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar