Uncategorized

kvalitetsprodukter fra Lidl

3. december 2014

Normalt blogger jeg aldrig om skønhedsprodukter, af den simple årsag, at jeg simpelthen intet bruger. Jeg er sådan en, der aldrig bruger make up og cremer i diverse afskygninger, det er ikke fordi jeg ikke synes behovet er der, jeg gider simpelthen bare ikke. Jeg vil hellere have 15 min længere på hovedpuden :-). MEN, på mine tånegle har jeg neglelak 80 % af året…. Jeg smider strømperne så snart de første forårstråler rammer Danmark, og jeg nægter at bære dem igen før efterårsferien…. Med undtagelse af storm og regn… ha ha… Og nu hvor jeg i høj grad er dimser og indretningspassioneret, så er jeg ofte temlig nærig, når det kommer til diverse produkter til krop og hår… Og derfor går der også liiiidt for lang tid imellem, at jeg får fjernet neglelakken og påført noget nyt. Ofte påfører jeg bare lag på lag, og helt ærlig, det er jo ikke særlig pænt. Men igen, hellere en vase end neglelaksfjerner i dyre domme. Jeg blev derfor ret glad, da jeg blev gjort opmærksom på, at Lidl er begyndt at føre produktet Cien . Cien står bla. bag en neglelaksfjerner, og den er super super god. Ofte er det jo sådan, at pris og kvalitet hænger sammen, men ikke her. Cien er super, den er nem at have med at gøre, lugter ikke grimt, og mine tånegle er nu fine og pæne næsten hele tiden…. – Cien har vundet Bedst i test på flere af deres produter, bla. denne neglelaksfjerner, men også en lækker rynkecreme. Den slags har jeg aldrig rigtig prøvet, men altså…. Jeg er lige blevet 35, og jeg skal nogle timer op af dagen, før jeg ser frisk ud… Så måske det var på tide jeg kom igang 🙂

  • Reply
    Heidi Sønderjyde
    3. december 2014 at 17:14

    Det er et rigtig godt mærke, vi bor tæt på grænsen, og handler 1 gang om måneden stort ind i Lidl dernede. Vi køber også håndsæbe, bodyshampoo osv. De laver flere forskellige produkter. 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar