Uncategorized

Lækker lyd i vores køkken…. Endelig….

14. december 2014

Her hjemme er vi altid ret langt bagud på den tekniske front….. Det handler nok mest om, at jeg ikke har en af de der mænd, der går vildt meget op i musikanlæg og store højtalere….. Heldigvis 🙂 Men dermed ikke sagt, at vi ikke kan lide go lyd og fint design. Vi når bare først der til, lang tid efter andre.

Fx kan jeg nævne, at vi stadig har en VHS optager i soveværelset…. Den synger dog på sidste vers efterhånden… Men blot for at forklare, hvor længe vi er om tingene.

Min mand er håndværker, og han hører musik hele dagen lang, han ELSKER musik…. Og vi har længe gerne villet have musik i køkkenet, men da vi begyndt at undersøge, og troede vi skulle have en DAB radio, ja så var vores DAB kanaler nærmest på vej til at uddø…. Godt så…

Da vi så begyndte at nævne for familie og venner, at vi gerne ville have lidt ny lyd i huset, så snakkede alle om de her fikse små højtalere, som fungere via bluetooth. Vi anede ikke så meget om det, men vi har da forsøgt at sætte os ind i det.

Den seneste uges tid har vi så fået lov at teste denne fikse lille sag fra KREAFUNK. Amove hedder denne udgave, og den er simpelthen fin.

Mig, som i den grad går op i, at det godt må være pænt, samtidig med det er funktionelt, jeg er FAN…. Og min kære mand, han er ret imponeret over, hvor fin lyd, den lille højtaler faktisk har. Ydermere bliver den leveret i den lækreste trææske, som man sagtens kan bruge efterfølgende. Virkelig Virkelig fint og gennemført.

Det der med musik via Itunes, det har vi heller aldrig brugt, jeg har nok ca 25 sange liggende, mest fordi jeg aldrig rigtig har vidst hvor jeg skulle høre dem, udover på min telefon… Nu kan jeg pludselig høre dem, i fed lyd og hjemme i huset….

En lækker lille højtaler, som jeg sender mine varmeste anbefalinger. Kig forbi KREAFUNK og se de fine sager de laver. Der findes både en endnu mindre variant, men bestemt også lidt større, og mere avanceret. Lækkert og gennemført design hele vejen igennem.

 • Reply
  Maj
  14. december 2014 at 23:27

  Skægt.
  Vi er ligeså bagud som jer, og har længe ledt efter en løsning.
  For to timer siden bestilte jeg så præcis den hvide Kreafunk aMove til min mand i julegave ;-).
  Dejligt at høre, at I er godt tilfredse med den :-).

 • Reply
  A + K = ♥
  15. december 2014 at 19:07

  Hvor er den bare retrofin 😀

  – Anne

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar