Uncategorized

Neel 4 år….

8. januar 2015

Vi er lige startet på 2015, og bedst som julepynten var kommet ned, så gik vi all in på en fødselsdagsoppyntning i hytten.

I tirsdags fyldte vores dejlige Neel nemlig 4 år, og traditionen tro, så foregår det ikke helt farveløst. Mandag aften brugte vi på at hænge flag, balloner og alverdens papirpynt op i hele underetagen. Vi pakkede gaver ind, og Jesper fik samlet en af hendes gaver. En ny seng. Det var faktisk lidt nostalgisk for mig, at junoen nu måtte pakkes væk, Den har trods alt stået fremme i næsten 6½ år, og pludselig, så er begge piger så store, at de ikke kunne være i den længere.

Men Neel synes hendes nye seng er top sej, det er der hun er nu, og det er naturligvis det vi som forældre skal følge…. og så må jeg stå med en lille tåre i øjenkrogen, og kigge nostalgisk på den i kælderen:/

Hun blev vækket med sang og flag, og den nye seng stod så under en masse tæpper på værelset. Efterfølgende hyggede vi med morgenmad, og pigerne drog i skole og Børnehave. Imens fik jeg handlet ind, og pyntet fødselsdagsbord, og kl. 2 hentede jeg tøserne igen, og vi bagte lagkager.

Sidst på dagen dukkede vores lille familie op, og Neel fik endnu en fødselsdagssang, flere gaver og masser af sjov og leg.

I gave fik hun bla. også en stor garage med biler, hun er som tidligere nævnt, ikke helt som andre piger i sine ønsker, og det skal vi selvfølgelig lytte til. Glæden var stor da den lækre garage blev pakket op. I garagen var både biler og en helikopter, så hulk har nu i den grad været på tur rundt i garagen. Neel er stor fan er Hulk, og vil gerne være ham til fastelavn…. (her mangler jeg en abe der holder sig for øjnene…. emojii).

Garagen er købt hos Børnenes kartel , som faktisk lige nu holder udsalg…. Just saying 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar