Uncategorized

Fastelavn er mit navn…….

2. februar 2015

I anledning af fastelavn Malaco en stor konkurrence kørende på deres facebook. Konkurrencen er bygget op om 4 forskellige videoer af søde børn, der hver især fortælle hvad de skal være til fastelavn, og konkurrencen går således ud på, at man skal gætte hvad de skal være.
Det er ret sjovt, børn er simpelthen så ærlige og beskrivende i deres måde at være på, der er ingen filter og tanker om hvordan man fremstår… Det er bare skønt synes jeg.
Jeg kan kun anbefale Jer at tjekke konkurrencen ud lige HER …. Præmien er tønder og fastelavnsslik til en hel klasse. Super fin præmie.
Jeg er ret sikker på, at der er mange forældrebestyrelser der sidder med grå hår lige nu, og planlægger fastelavnsfester i alle afskygninger. Hvor fedt kunne det lige være, at vinde hele udstyret. 
På vores skole skal der også være stor fest på fredag. Merle skal være Elsa, naturligvis…. Isprinsessen over dem alle. Neel har ligeledes fuldstændig adopteret Anna figuren. Nogen gange føles det næsten som at være i Arendal hjemme hos os 🙂

Fastelavn længe leve 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar