Uncategorized

Lillehjælper…. Og tanker om tiden…..

4. februar 2015

Neel rykker virkelig fortiden, tigerspring hedder det nok ikke i den her alder, men jeg oplever stadig, at begge piger sådan vokser i ryk.

Hun er meget selvstændig, har kun sut når hun sover nu, vil gerne hjælpe til i køkkenet og er “knap så hysterisk” efterhånden…. Det skal nok komme igen, men lige nu nyder vi bare, at der ikke er helt så mange konflikter, som der tidligere har været.

I weekenden var Merle på overnatning hos bedsteforældrene, og så er der ekstra hygge og plads til den som er hjemme. Vi skulle have god gammeldags flæskesteg lørdag aften, så der skulle skrælles kartofler, Neel ville gerne hjælpe, og det fik hun lov til….. Jeg er imponeret over, hvor sej hun faktisk er til den slags. Selvfølgelig er vi med hele vejen, og hjælper til når der er kniv involveret, men hun er jo super stolt, så hun skal også have lov.

Når man ser sine børn hver dag, så opdager man ikke på samme måde, den forvandling der sker med ens børn…. Men jeg har lagt mærke til, at mange på Instagram kommenterer på, at Neel er blevet en stor pige. Og det er jo rigtigt. I mine øjne er hun min “lille pige” stadigvæk, der elsker at krybe sammen i min favn og putte med en klud og en bamse. Men hun er også sej og stor og leger vilde lege…. Og fjerner sig stille og roligt helt ud af baby-tiden….

Og det er helt okay…. Det er en ny tid i livet vi er på vej ind i…. Vi har ikke helt så små børn længere. Mange ting ER faktisk blevet nemmere, overskuddet ER blevet større…. jeg skal bare lige åbne øjnene og lægge mærke til det…. Og nyde der hvor vi er LIGE NU.

 • Reply
  A + K = ♥
  4. februar 2015 at 13:06

  Sej hjælper – helt fin og koncentreret!

  – Anne

 • Reply
  Maria
  4. februar 2015 at 16:28

  Hvor er hun dygtig din store lille pige.
  Kh
  Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar