Uncategorized

Søstre der leger….

17. februar 2015

Vinterferien er gået på hæld, og hverdagen er igen igang….. Jeg har en ledig stund, og den vælger jeg at bruge på, at reflektere lidt over mine piger.

Pigerne og jeg havde fri hele ugen, farmand joinede os midt på ugen…. Og der var også plads til et par dage hos bedsteforældrene….

Men vi har virkelig haft en dejlig ferie…. Jeg havde mine bekymringer, omkring at skulle “aktivere” dem alene de første dage, det har tidligere været ret udfordrenede. Men sådan er det bare ikke mere. Vores piger er virkelig gode sammen, de leger HVER DAG, og de leger godt.

Løsningen hvor de har fået hvert deres værelse, har været med til at forandre virkelig meget. Før i tiden kunne de blive uenige om alt, sådan er det slet ikke mere. De leger stort set altid sammen, forskelligt hvilke værelser de er på, eller måske er de i stuen, men de er sammen….

I børnehaven og skolen bliver der tit spurgt om vores piger har lyst til legeaftaler, og selvfølgelig er har de legeaftaler. Men jeg lyver faktisk ikke når jeg siger, at vores piger stort set aldrig spørg efter det. De savner ikke andre i hverdagen, de har så meget glæde af hinanden. I skolen og SFO’en synes jeg allerede der ALT for mange aktiviteter, så når vi endelig har fri og weekend, så nyder vi faktisk, bare at være os.

Som forældre er det med stolthed i hjertet og beundrende blikke, at jeg ofte betragter dem… De hviler i sig selv og stortrives.

Til vores første skolehjem samtale i efteråret, fik Merle utrolig meget ros for sin personlighed, når der opstår for meget pigefnidder og konflikter, så går hun simpelthen, det gider hun ikke være en del af. Det ser jeg som et ret stærkt træk…. Håber det er noget hun tager med sig ind i sine kommende teenageår.

Neel har også udviklet et meget selvstændigt individ. Hun skildrer sig lidt ud fra andre små piger, der er ikke så meget prinsesse over hende, det har jeg nævnt mange gange, men jeg er bare så stolt af hende….. Hun lader sig ikke påvirke af sine omgivelser, og igår da børnehaven holdt fastelavn, da var hun simpelthen så stolt, for hun var den eneste Anna i hele børnehaven….. (faktisk ret utroligt synes jeg, men fedt) 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  17. februar 2015 at 19:01

  Søstre er bare det bedste, som børn kunne vi både slås så det bragede, og lege i timevis – og idag kan jeg ikke undvære dem i så meget som en uge af gangen 😀

  – Anne

 • Reply
  Karina Viki
  17. februar 2015 at 21:24

  Skønne og livsglade billeder 🙂 Kender det SÅ godt det med at folk spørger ind til legeaftaler og man egentlig ikke helt ved om børnene gider… herhjemme er det storebror og lillesøster om pga deres tætte alder (17½ mdr imellem) så er og bliver de bare hinandens bedste venner 🙂 og jo, de har da også legeaftaler, men det er virkelig sjældent de efterspørger det 🙂

  Her prioritere vi også bare os de fleste weekender og eftermiddage, for at skabe ro og nærvær, de oplever rigeligt i skole og børnehave 🙂

  Og… findes der noget bedre end at kunne sige man er stolt af sine børn? Jeg elsker at kunne være det hver dag for mine egne, så dejligt du har det på samme måde 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar