Uncategorized

små glimt….. og en higen efter lysere tider….

8. marts 2015

Her hjemme er vi desværre ramt af rigtig meget snot og hoste og feber i øjeblikket….. Og det er en af de der forkølelser, der bare IKKE lige går væk, og som sætter sig på ørene og stemmen og det hele…. grrrrrrr. Jeg selv har været sløj en uge nu, og begge piger næsten det samme.

Hvem kommer lige og river den her uge ud af kalenderen…..

Men når man har børn, så ligger man sig ikke bare på langs, og venter på at kroppen heler, næ man står jo op, og man passer og plejer dem først, og så kan man se hvor meget slappen af, der er tilbage når klokken rammer sovetid…. Det er nok derfor det også tager ekstra lang tid for kroppen af komme sig, træls det er det i hvert fald.

Idag havde de lovet 13 grader og skyfri himmel, jeg synes vi blev lidt snydt her i det jyske. Jeg var sikker på vi skulle have været ud og suge nogle skønne varme solskinsstråler helt ind i knoglerne, men nej, her var bare overskyet fra middagstid og frem….. Vejrprognosen ser heldigvis ganske lovende ud, så jeg satser på at indhente en masse D-vitaminer den kommende uges tid.

Noget helt andet, som også fylder en del i mine tanker er, at jeg nu kun har små 4 uger tilbage i det meget berømte dagpenge system, om 4 uger er jeg ikke længere berettiget til supplerende dagpenge, sikkerhedsnettet trækkes væk, og jeg melder mig helt ud af ledigheden…. Det bliver absolut med røven i vandskorpen, at vi kommer til at klare os, men det bliver alligevel også dejligt, ikke længere at skulle stå til rådighed og at skulle forsvare sig i tide og utide…

Her hjemme dimser jeg også som jeg plejer, jeg maler vægge, jeg flytter rundt, sælger ting og køber nye…. Jeg beklager jeg ikke får vist så meget af det, men sygdom og presset af ting der har skulle falde på plads, har drænet mig totalt for energi. Jeg er sikker på foråret, solen og ikke mindst friheden vil guide mig tilbage på rette spor…..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar