Uncategorized

På søndagstur til Børnenes Kartel…

22. marts 2015

Idag valgte vi at pakke familien i bilen og drage mod Herning. En af mine absolutte yndlings butikker Børnenes Kartel er nemlig flyttet i helt nye og meget større lokaler. Butikken som før var på ca. 80 kvm, placeret lidt i udkanten af Herning, er nu flyttet ind midt på gågaden i lokaler på ca. 220 kvm. En temlig stor butiksvækst, og hold nu op hvor var det flot.

Heidi og Torbens koncept har jeg skrevet om en del gange før, så det vil jeg ikke gå så meget i dybden med her, men jeg vil bare sige, hvis du kommer til Herning, og har børn i alderen 0-8, så kan jeg kun anbefale at man kigger forbi. De lækre varer kommer rigtigt til sin ret nu, og Heidis passion for børne kreativitet, har i den grad fået plads til at udspille sig i de nye lokaler. Men hvis nu man ikke bor i nærheden, så findes webshoppen heldigvis lige HER.

Vi var der i ca halvanden time, og de fløj afsted. Pigerne suste rundt fra krog til krog, De ønskede sig naturligvis det hele, men de fandt også hyggelige hjørner hvor de kunne lege og bare lige rumme det hele.

Stort tillykke med den smukke nye butik, er meget beæret over at have været en del af Jeres åbning.

Efter halvanden times hygge, leg og masser af input fik pigerne også en lille ting med hjem. Det er svært at tilbringe så længe i sådan et legetøjs mekka, uden at købe en lille ting med hjem. Neel valgte naturligvis en traktor og Merle en Barbie på vej til bryllup. Begge pigerne valgte også en pakke glimmerlim….. Søndag eftermiddag blev derfor tilbragt med papir, glimmerlim og leg med de nye sager…..

Sikke en dejlig dag….. Nu ser vi i den grad frem til påskeferien om en lille uges tid.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar