Uncategorized

VIND ENSŌ by AIDA….

10. april 2015

ENS? by Aida er et nyt lanceret stel fra 2015. Det er fint, enkelt og hvidt. Det passer ind i alle hjem, samt prisen er fin og overkommelig pris. Men det smarteste ved dette fine stel er, at det kan stables.

Det er designet således, at de fleste dele passer ned i hinanden, og på den måde ser fint og avanceret ud i skabet, på hylden, eller hvor man nu opbevarer sit porcelæn.

ENS? betyder cirkel på japansk, og er et symbol på frihed, kreativitet og elgegance. Det er netop de værdier og cirklers kurver, der har inspireret det anerkendt arkitekthus C.F. Møller til at designe ENS? i samarbejde med aida. Ideen er, at de enkelt dele kan sættes sammen til en elegant og præsentabel helhed. Det funktionelle design er praktisk og kan stables på din hele egen måde.  (tekst fra Aidas hjemmeside).

Ovre på ENS? by Aida kan du læse meget mere om det, samt finde hele udvalget af det fine stel. Det er jo meget individuelt hvilke dele af et stel man bruger mest…. Man fristes bare af det hele, fordi det simpelthen intet fylder, og man kan lave så mange sjov opstillinger med det.

Personligt er jeg ret vild med musselmalet stel, men mest til fest og højtider. I hverdagen har vi ikke rigtig haft et stel som vi synes rigtig om. Men det her stel har åbnet muligheden for at dække et fint og spændende bord. Også i hverdagen, og det kan jeg rigtig godt li.

Samtidig er priserne, som tidligere nævnt, også ret fair. Og jeg er derfor heller ikke bekymret for at bruge det til pigerne. De har tit en tallerken med i sofaen eller på værelset. Og det er jeg faktisk ikke så bekymret for med det her stel…. Og pigerne er begejstrede for at spise af “voksentallerkener”.


Jeg har også fået muligheden for, at udlodde ENS? stel (samme som på billedet herover) til en af mine heldige læsere. Reglerne er ret simple.

Du skal gøre følgende. Gå ind på ENS? by Aida og find dit yndlingsstel, og linke til det i kommentarfeltet under indlægget her. Så finder jeg en heldig vinder når konkurrencen er slut. 

Held og lykke og rigtig god weekend.


Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar