Uncategorized

FRIHED

14. april 2015

FRIHED….

Er et meget stort ord for mig, et vigtig ord, et ord der omfatter min hverdag, min eksistens, hele mit fundament for at leve.

Jeg har i gennem livet allerede været hårdt ramt at arbejdspresset og psykiske nedture, og da jeg sidst i min barsel med Neel, igen mærkede hvordan garnet strammede, og en fuldtidsstilling var tæt på at trække de sidste livsgivende glade stråler ud af mig, tog vi som familie en fast beslutning. At jeg ikke skulle tilbage på 37 timer igen.

Den beslutning er den bedste vi nogensinde har truffet…. Det skal nævnes, at det ikke har været en nem beslutning, og at det økonomisk har gjort mange ting meget stramt for os. De sidste 3 år har jeg kæmpet mig igennem ledighedens system, og først i sidste uge. Mandag d. 13 april, meldte jeg mig ud af jobcentrets system. Min tid på supplerende dagpengene er ophørt, og det økonomiske “sikkerhedsnet” som jeg har befundet mig i, er fjernet.

Men aldrig har jeg følt mig så fri……… Nu arbejder jeg 15 timer om ugen i en virksomhed der hører under Vejle Kommune. En lille virksomhed som har taget mig ind, og givet mig timer, som gør at vi lige får det til at løbe rundt, og samtidig giver mig muligheden til at være mor, til at bruge min tid på det kreative som jeg elsker, til at være MIG og til at være en FAMILIE.

Det er i sandhed FRIHED for mig.

Liberal Alliance har fået produceret 8 fine videoer, hvor helt almindelige danskere fortæller, hvad frihed betyder for dem, det her er en af dem, som jeg synes er rigtig fin. Den handler om Niels, der er læge på en kræftafdeling, og som fortæller hvad frihed betyder for ham i hans arbejde.

Hvad betyder frihed for DIG??

Indlægget er sponcorreret, men meninger og holdninger er helt mine egne

 • Reply
  Helena
  14. april 2015 at 12:11

  Hvor er det dejligt at læse, at du har fået din frihed. Jeg kan selv huske da jeg for godt og vel 1 år siden var på dagpenge, et helvede rent ud sagt. Nu har jeg heldigvis fast arbejde og hvor er det en befrielse.

 • Reply
  Mie
  14. april 2015 at 21:15

  Tillykke med friheden Louise, der er ikke meget der er bedre end at komme ud af det system 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  15. april 2015 at 12:17

  Skøn læsning! Frihed for mig er helt klart også at have tid til mig og min familie – jeg har pt orlov fra studiet da jeg kunne mærke jeg var ved at blive slidt ned og det er den bedste beslutning EVER! Som jer har vi fast besluttet at når jeg bliver færdig bliver det til en arbejdsuge på max 20 timer. Jeg ved jeg har fundet min drømmevej med ergoterapeutstudiet men jeg ved også (af erfaring) at fuldtidsjob eller bare det der ligner ikke holder for mig. Så frihed er tid i mine øjne 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar