Uncategorized

Valmue skønhed…

1. maj 2015

Som nævnt tidligere, så har mine kæmpevalmuer i haven ikke overlevet vinteren…. SUK….. Men da jeg forleden handlede i vores lokale brugsen, der havde de pludselig fået dem som buketter. Jeg var lykkelig. Bevares, jeg har set dem på mange smukke Instagram profiler…. Men kun de københavnske…. Det har ikke været os i det Midtjyske forundt…. Indtil nu….

Sjældent har jeg jeg haft så smuk og majestætisk en blomst på spisebordet. De var alle 6 næsten indkapslet da jeg købte dem, men allerede første aften inde i varmen, var de første to godt på vej.

De symbolisere foråret og den vidunderlige kommende årstid for mig….

Jeg gennemgår også en lidt speciel tid personligt i øjeblikket…. Jeg rydder op i mit hoved, i min hverdag og i vores kælder. Instagram salgsprofilen har været glødende, der er godt tømt ud efterhånden, og det gør godt…. Jeg har haft ALT for mange ting, og det har vi/jeg slet ikke brug for. Nu har jeg (stadig mange ting) men slet ikke i overflod, og jeg nyder meget mere dem vi så har nu…

Jeg forsøger også at skab ro og stabilitet i mit arbejdsliv…. Det har været, og er stadig meget overvældende, ikke længere at være en del af ledighedssystemet, og også lidt af en udfordring, at få tingene til at hænge sammen på 15 timer… økonomisk i hvert fald…. men det går, og vi klarer os…. Jeg klager ikke…. Og hvis det bliver alt for snævert, så finder jeg bare en vase mere jeg kan sælge…. Fritiden er meget værd for mig, børnene og os som familie.

Der er også mennesker der “larmer” i min bekendskabskreds… hvis man kan kalde det sådan…. Også her har jeg været ind og mærke lidt efter, er de vigtige…. Nej/Ja, og hvis ikke, så har jeg arbejdet med at slippe nag og dårlige tanker…. Det gjorde mig ikke godt, jeg orker ikke at bruge krudt på al den dårligdom…. Hertil er livet for kort…..

Nej…. Lad nu de nye tider springe ud… sammen med valmuerne, bøgen og alle de smukke raps marker i vores fine land…… Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre….

 • Reply
  Pia H
  1. maj 2015 at 21:03

  Er valmuer flerårige?? Anede jeg ikke…men smukke, det er de.
  – Pia

 • Reply
  Maria Louise Rytter
  1. maj 2015 at 22:06

  Dejligt personligt indlæg fra dig Louise.
  Jeg sender dig massevis af gode tanker og forårsvibes – det gør ligesom noget ved os ikk, lyset og alt der springer ud. Det skriger nærmest på en genstart.

  KH Maria (www.meremaria.dk)

 • Reply
  A + K = ♥
  1. maj 2015 at 23:10

  Jeg arbejder selv deltid, helt bevidst, i blandede vagter – fritid vægtes altid højere end penge i min bog, og jeg nyder at drikke vin en tirsdag, sove længe en torsdag eller arbejde aftenvagt en helligdag og få ekstra i kassen 🙂
  Fine blomster.

  – Anne

 • Reply
  Onneli Winter
  2. maj 2015 at 18:56

  I like your pictures…. love orange 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  2. maj 2015 at 21:42

  Dejligt med oprydning på alle fronter, det gør bare så godt indeni 🙂

 • Reply
  Anna Svenning
  2. maj 2015 at 22:13

  Gode tanker fra mig. Her rydder jeg også op i mit hoved. Det skal der til en gang imellem. Og det er vigtigt at give plads til det.
  Valmuer har jeg sat til forspirring. I en lyserød udgave, men vil også på jagt efter de farvede. Håber, at de kan overleve den kommende vinter.

  Kh
  Anna

 • Reply
  tanjafrankie
  4. maj 2015 at 0:03

  Åh, et dejligt indlæg! Valmuer er så skønne 🙂

  retrogonebad.wordpress.com

 • Reply
  Libbie
  4. maj 2015 at 11:09

  Jeg tager også af og til en runde både fysisk og mentalt. Det har jeg også behov for!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar